216

Да

преди 3 седмици

Браво на д-р Костадинов! На изборите ще гласувам за партия Възраждане. Не съм го правила от 10 години, но този път ще гласувам за тях. Заслужават го!+1 и аз заради този закот този пьт ще гласувам за вьзраждане

215

Браво

преди 3 седмици

Аз лично поздравявам тези, които приеха този закон.Но трябва да се направи промяна по отношение на наказването на тези, които не спазват този закон.щом има закон трябва да има и санкции

214

Анонимен

преди 3 седмици

Ако сега не действаме уважаеми родители , скоро ще искат да имат стаи за м**а*.стурбация в училищата, както в германия, германските училища ги имат

213

НЕ МОЖЕ 7 000 ДУШИ

преди 4 седмици

ДА ДИКТУВАТ НА 7 МИЛИОНА БЪЛГАРИ

212

Анонимен

преди 4 седмици

Много навременен закон! Бяха почнали да обикалят страната министерски чиновници с гост лектори от съответните НПО-та и да организират семинари където са принуждавали възпитателките в детските градини да се обръщат полово неутрално към децата и други подобни модерни щуротии. Заплашвали са с уволнение тези които протестират. Сега на този розов диктат ще се сложи край!

211

Анонимен

преди 4 седмици

Доказателството, че има някаква манипулация от страна на ЛГБТ организациите е простият факт, че не протестират ученици или учители. Явно протестира някой друг

210

Анелия

преди 4 седмици

Браво на д-р Костадинов! На изборите ще гласувам за партия Възраждане. Не съм го правила от 10 години, но този път ще гласувам за тях. Заслужават го!

209

Анонимен

преди 1 месец

Много хубаво го каза другарката Нинова "досега беше борба за приемане /на обратните/, сега вече се води борба за надмощие от тяхна страна".

208

Едно разбрах, че

преди 1 месец

Майкъл О'Флеърти заяви в понеделник, че българския му мъж е "дълбоко обезпокоен"!

207

Идеалист

преди 1 месец

Браво на ПП "Възраждане"! Затова сън неин член! ЛГБТ пропагандаторите, няма да получавате пари за извратената ви пропаганда, никой не ви спира да изживявате фекалните си оргазми. Всичко в природата е бинарно - протон - електрон, Южен и Северен магнитни полюси, Мъжко и женско и т.н. Не ми пипайте внуците, девияти, носете си недъга стоически!

206

Анонимен

преди 1 месец

Ти дон НУЦО МАРЧАНО, имаш ли си въобще на представа какво означава ТРАКТАТА "Infelix Aurom" подписан през (956-997) в Гданск от бискупа свети Wojsiech за спиране на търговията на РОБИ от страна на Евреите и Мюзюлманите?

205

Малко за политика

преди 1 месец

Сега трябва да се приеме и правилник за приложението на закона, а в Наказателният кодекс - допълнение, в което да се определя какво наказание да се налага за неговото нарушаване. Може и да е глоба, но трябва да има. Ако няма наказание, законът няма да се спазва.

204

Казума

преди 1 месец

Ми дайте да го променим малко тоя закон тогава. Всякаква пропаганда, популяризиране и подстрекаване със сексуален привкус, традиционен или не се забранява, наказания като за педофилия и ЛГБТ не са дискриминирани. Всички любители на малки дечица са равни и в затвора без да има значение дали момчета, дали момичета и т. н. И готово, мир и спокоиствие.

203

Анонимен

преди 1 месец

Париж 2024 ни показа до къде може да стигнем и катализира тези промени.

202

Анонимен

преди 1 месец

А в това време Филип Киркоров се кълчи по чорапогащник някъде в Москва!

201

Анонимен

преди 1 месец

Значи: Текстът за "Пендерyнгиятa" е подкрепен от 135 пендеpунгелски - ПутoКуpести депутата, против са се оказали 75 спомняйки си, че са се родили като малки като момиченца или като момченца, а останалите се въздържали и се чудят жени ли са мъже ли са?

200

Нещото

преди 1 месец

Олимпиадата в Париж стана символ на извратената сексуална ориентация и джендър идеологиите. Мъже боксьори пребиват жени публично, въпреки разните им там конвенции. Какво невероятно падение не само за спорта, а за Франция и Европа!

199

Гражданин

преди 1 месец

Доста закъсняла, но все пак победа. Тази година в софийско училище две НПО лес бий ки проповядваха с розови парцали на деца до 4-ти клас разнополова любов. Невероятен ужас, срам и падение за образованието в България, правителството и обществото ни. В САЩ НПО финансирани от чужди държави са забранени и преследвани със закони. Долу мръсните ръце от децата ни!!!

198

haha

преди 1 месец

Едно време по повод гейските работи потърпевшият Парцалев беше казал на Тато: Всико ли оправихме в държавата ,че да се занимавате със за*ниците ни? Та и сега така...

197

СМЪРТ

преди 1 месец

До сега имахте всички права, които един гржданин има, НО с тази наглост заслужавате СМЪРТ.