9

Седларов

преди 1 месец

Целта на руските платени клакьори е да саботират работата на Народното събрание и всички държавни институции. Нищо ново от времето на преврата у нас след Съединението от 1885 г и дейността на официално изпратения от руския цар някой си Каулбарс да събира чапкъните и буни размирици. Сега като гледам се събрали един до друг Каулбарсов, Чапкънин, Каулбарсов, Чапкънин.

8

Анонимен

преди 1 месец

Искат да бетонират всички планини и цялата брегова ивица и около всички минерални извори и да почнат да дават парцели под наем за изграждане на временни постройки за ресторанти на ГМО, мотели, басейни, увеселителни паркове, но срещу солидна застраховка за природни бедствия, които неминуемо ще последват обезлесяването. И пак няма да мирясат. Здравей америка.

7

Анонимен

преди 1 месец

Кои закоти имат "наЦионолно значение"? Тези със застрояването на Черноморието, със създаването на фотоволтаици на земеделските земи или с изгрждането на "затворени комплекси" в горите и планните ? Не си лъжете -всичк е до ПАРАТА !!! ШЕ УНИЩОЖИМ ПРИРОДАТА , НО ТЯ И ЖЕГИТЕ ЩЕ УНИЩОЖАТ НАС!

6

Кръвопиец-Каснаково

преди 1 месец

мерака, арти, по табает ли е или е щот рапта няа?

5

цветан василев

преди 1 месец

всичкото депутат беше на изслушването на Цветан Василев. От там излязоха интересни неща за Шиши и Tukвун.

4

Анонимен

преди 1 месец

Ужасна смрад!

3

Анонимен

преди 1 месец

"Липсата на кворум провали мерака за работа в НС" По-скоро е обратно - Липсата на мерак за работа ,провали кворума :)))

2

Анонимен

преди 1 месец

кога на деликатесите ще им плащат за време, в края на месеца ще си получат заплатите, а някои дори не са стъпвали в парламента

1

Анонимен

преди 1 месец

Ами, то липсата на кворум е показател за "големия" мерак за работа.