8

Българинъ

преди 4 седмици

Махмуд Абас: Няма Палестинска автономия.

7

1-3

преди 1 месец

Голям хитрец!Знае,че животът му е към края-все пак го ни 90 години,но и е осведомен-от учебници,от имами-от малки на всички там,в Палестина е втълпявано,че животът -е там,горе,заобиколени с девици,затова бърза да осведоми,че отива там ,в Газа,да умре като боец,и да получи заслужена награда!

6

аноним

преди 1 месец

От 2007г.не стъпвал в Газа,сега се прави на светец.Диванен герой!

5

гневен мъж

преди 1 месец

Този индивид наистина ли мисли,че палестинските зверове са народ?!Античовешката жестокост на това арабско племе,ги изключи от човешкия свят.Да разстрелваш беззащитни деца,жени и възрастни хора,които не са ти сторили нищо,дали е човешко?Заслужихте си трепането от страна на израел.

4

До доктора

преди 1 месец

Толкоз ти е акъла, а явно не си доктор. Християните, мюсюлманите и евреите са монотеистични религии. Това означава, че вярват в един Бог създател. Просто тълкуванията на заветите им са различни и имат различни книги. Образите са едни и същи. Мюсюлманите признават Христос, но като пророк. Дева Мария е култува при тях. От там и споровете и воините. Между самите мюсюлмани има такива, както и между самите християни. Проблемът тук е в Нетаняху, който на всяка цена му трябва властта, че иначе лошо.

3

Анонимен

преди 1 месец

Най-големия терорист се изказа! Не направил нищо за да помогне на Израел за ликвидирането на Хамас без да се стига до тази война, като по този начин ясно показа какъв е! И то срещу собствения си народ!

2

Анонимен

преди 1 месец

Газа във всички карти, приложени към Библията е в Палестина.

1

Анонимен

преди 1 месец

Оффф няма ли кой да напляска и едните и другите и да се свършва? Краваристан на практика е управляван от еврейско лоби, лоби означава законна корупция.