17

Споко

преди 1 месец

Не се притеснявайте за Норвегия. Гледайте какво става в България,

16

Тежко й на Норвегия

преди 1 месец

Тази същата е родила още две деца, децата на норвежкия престолонаследник. Ако и те носят същата обременена наследственост .....

15

ЧepвeниПeдитa

преди 1 месец

Какво става с пeдepyнгeлитe на бългaрскитe кoмyнeтa?

14

До Анонимен 7

преди 1 месец

Мете-Марит няма нищо общо с аристокрацията. Тя е от простолюдието, баща й е алкохолик, родителите й са разведени. Забременява извънбрачно от наркоман пияница, който имал солидно криминално досие, но той я изоставя, когато тя е бременна в петия месец. Детето й е на 2 г., когато на рок-концерт тя случайно се запознава с принца на Норвегия. Двамата са връстници и тогава са били по на 26 г. По онова време тя е гръндж и дори бръсне главата си. Принцът е имал много неприятности докато уреди брака им.

13

Анонимен

преди 1 месец

Мете-Марит го е родила като самотна майка-наркоманка. Може би това е причината за психичните му проблеми. Хокон обаче я е избрал тя да бъде след време кралица на Норвегия. То не бе любов, не бе чудо.

12

Шепа хапове

преди 1 месец

То там в тия държави има ли някой дето да е без психични проблеми? Всички са на по една шепа хапове на ден.

11

Анонимен

преди 1 месец

Така се получава с принцесите втора- трета употреба. Всякакъв номер мож ти извъртят ко пИленцата, които са довлекли в бохчата на гърба. Добре, че не е умен като Брейвик, иначе норвегия можеше да остане без престолонаследник и двор.

10

Тоя е от наще

преди 1 месец

Българин е

9

Анонимен

преди 1 месец

Ха, сина на кралицата у полицейският арест за 30 часа!!! А, в България синчето на резидента Радев, се дръвчи на полицайте които го сгащиха на купон в нарушение на Ковид мерките. Даже резидента се изцепи, че това било атака срещу президентската институция!

8

аз

преди 1 месец

Като се има предвид че майката дружи с такива като Епстийн, нормално челядта да е с психични проблеми.

7

Анонимен

преди 1 месец

Изродена аристокрация.

6

Анонимен

преди 1 месец

И принцовете са хора, нищо човешко не им е чуждо, могат да се влюбват, да грешат, могат да се учат от грешките си.Трябвало да си избере някой "от сой"...няма такова понятие. Никой не гарантира че един потомствен аристократ няма да се окаже провал. А един човек без синя кръв може да бъде много по- аристократичен в обноските си от роден сред кралски особи.

5

Анонимен

преди 1 месец

Ха, ха, ха кралицата била разработена кобила с непослушно конче!

4

Анонимен

преди 1 месец

Доведен син. Той не е от семейството по кръвна линия. Хората котка да вземат питат от какъв джинс е, принцесата бръкнала в коша и изкарала първия б... лук. Може ли такава гавра да допуснат?

3

BAY UI

преди 1 месец

До това води безделния живот... Ако беше работил нещо нямаше да се доведе до това положение...

2

Анонимен

преди 1 месец

Хората дори когато си взимат куче гледат да е от сой, та какво ли остава когато си избират съпруга. Принц Хокон преди време пренебрегна тази народна мъдрост и сега сърба попарата на наивността си.

1

Ха така

преди 1 месец

Богатите също плачат. А тези са ултра богати. Топ 0.001% на най-богатите хора в света.