99

Анонимен

преди 1 месец

Василев отваряй тефтерчето и казвай къде заминаха 4 милиарда в кой ДЖОБ ПРЕСТЪПНИКО КРАДЛИВ- ПОРЕДНИЯТ ПРО КРЕМЪЛСКИ БГ ОЛИГАРХ- ОБРАЛ НАРОДА СИ И ...ЩЕ ТЕ ЗАПОМНИМ С ОМРАЗА ТЕБ И ПРО РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ, ЧИИТО ДЖОБОВЕ НАПЪЛНИ ГНУСЕН ПРО РУСКИ ПЛЪХ!

98

аноним

преди 1 месец

Май се забрави, че Явор Дачков направи едно много интересно интервю с Цветан Василев. Беше излъчено и в 120 минути по БТВ.

97

Анонимен

преди 1 месец

си, избяга, това си е престъпление

96

Банкеръ

преди 1 месец

Ако Василев отвори тефтерчето си,заради което е жив ще трябва да се закрие политическата класа.Тя не произвежда нищо. Обаче незнайно откъде поддържа луксозен живот.

95

Анонимен

преди 1 месец

Пропуснала съм да платя данък към наследен имот от общината ме дават на съдия изпълнител и за месеци пристигна разпечатка- колко дължа като данъци, колко дължа на ЧСИ и всички подробности и за сума от 180лв данък аз платих- 1600лв- блокираха ми пенсията и няма на къде да мърдаш и това за 180лв- за милиардите дето е окрал тоя ***- тях какво за наша сметка- ненавиждаме ви боклучави про руски терористи!

94

А, сега де

преди 1 месец

Запазете камерата, стойката и тонколонката - ще трябват на Румбата с гайтаните тея дни

93

Анонимен

преди 1 месец

Снощи го слушах и гледах- не той бил виновен- виновна била прокуратурата, а тя била на Пеевски- та до тук с уйдурмите на тоя руски агент- върни се в БГ и докажи че не ти си окрал банката с над 4 милиарда, посочи договорите с които някой друг е окрал банката!

92

До 91

преди 1 месец

Само Съдът може да каже кой е престъпник .Цветан Василев не е осъден.

91

Анонимен

преди 1 месец

Като не си престъпник защо се криеш

90

Цветан Василев:

преди 1 месец

"Чрез посредник ,Пеевски поиска активи от банката,на стойност един милиард.След отказа започнало и действието по фалирането".Не ви ли е познато?Славчо беше поискал половината ГЕРБ от Борисов и после разтуриха седянката.

89

Обективен

преди 1 месец

Ха-ха ,как сте замазали думите на Цветан - КТБ е дала голям кредит на Свинкятa и той отказва да го плаща. Защо Дебелогъ3eцa не е арестуван?

88

Политкоретен

преди 1 месец

Много побелял този човек? И то само за 2 години? И вече не говори така силно и авторитетно? Защо така? Нали уж всички олигарси си мечтаеха да живеят щастливо в чужбина с откраднатото? Пък сега изгнанието не им се отразява толкова добре?

87

Анонимен

преди 1 месец

Според Цветан Василев, пепо Еврото е виновен за фалита на банката му. А аз мисля, че пепи еврото е виновен и за кредита от 148 милиона дадени от ББР на Вълка, за да плати дълга на Доган

86

Помнещ

преди 1 месец

Леле лелеТова Цецо ли е? Майкооо". Остаря" в Сърбия,докато " Гешевтурата", " реши", какви да прави с него! То и Гешев вече " супата", ама тоя се наЖивя!-:) Ами това е " правосъдието" ни българино! Стотици дела,така и няма да видят " слънце" и раздвижване! За това Протестират Хората в България! ,сщото Тъпчем н место! 1989 г беше Отдавна,днес сме 2024 г! И промяна Ъъъъъ.Никаква уви!!Освен че ДПС се разцепи!ПП са на линията да влязат! ГЕРБ отрочето на МутроКомуниста,вече Нищо и При тях не е сигурн

85

Анонимен

преди 1 месец

Цветан Василев (агент на ДС и КГБ) трябва да е в затвора защото: Като собственик на БТК е раздал 4 милиарда лева кредити на собствени фирми, а парите са на вложители, които се подлъгаха заради високите лихви на банката. В момента ППДБ и Възраждане се опитват да изперат един престъпник. Ако е невинен да дойде и да се защитава в съда. Навални беше невинен и се върна в Русия за да се защитава... Но Цецо никога няма да се върне... за него всички други са виновни.

84

Анонимен

преди 1 месец

Лена и Надка пиратка много се напънаха да изперат Василев, но забравили да сложат прах. ХАХАХАХАХАХА Двете парапети - едната на Кирчо, другата на Христо заработват 2 милиона за дарението, където Цветанов им дава за интервюто. От къде ги има като не е престъпник? Значи престъпниците са хората, които живеят от заплата на заплата, а Василев нищо не прави и купува протести, партии?!? Как стават тези фокуси?

83

Чоки

преди 1 месец

Цветан Василев каза, че Делян Пеевски работи най-вече с компромати от различно естество освен "пликове с пари за благодарност"."Имало организирани и доста оргии, така че може да си представим какви компромати се събират. Предполагам, че се събират информации за всички - от политиците до съдебната система, разказа банкерът.

82

до 71

преди 1 месец

Как да няма протести? Има протести на ЛБЛТДФЕСИБУ и контрапротести. Явно вече тока им е евтин, направо без пари защото преди 10 год. за 20 ст.увеличение на тока се самозапалваха с бензин живи хора. А сега, ехеее, шапка на тояга. На никой не му пука,че е 5 лева лука. Важното е да се протестира в защита на ЛБЛТХФЙУКЛФ, щото се плаща. Протестите бяха платени. Имаше тарифа протести. 150 лева за знаме и дете. 200 лева за бой с камъни, 500 лева за бомбичките на 2.09.2020г. 50 лева за кибичим айляк...

81

Анонимен

преди 1 месец

Василев усвоил от КТБ 4 милиарда част от които поели към Русия- малии разбрахте ли той е донор на братушките да убиват и рушат в Донбас и Луганск.

80

Анонимен

преди 1 месец

Цветанчу не бил виновен- виновен бил главният прокурор който бил некадърен и изхвърлен от поста!