8

Анонимен

преди 1 месец

До Реалист - "да си платят глобата и са влязат н затвора..." Ни затвор ,ни ще платят глоба . Поне аз не съм чул някой такъв да е платил глоба ,или ток ,или вода .

7

Реалист

преди 1 месец

Двамата мулати са задържани.Сега ще видим прокуратурата дали ще си свърши безпристрастно професионалните си задължения т.е. двата подпалването да си платят глобата и са влязат н затвора...

6

Анонимен

преди 1 месец

"Вероятната причина за пожара е горене на отпадъци..." Еее голям срам да кажете истинската причина - Горене на откраднати медни кабели .!!!

5

Хюсню

преди 1 месец

Бай Ман Хан горил крадени кабели

4

КуКлус

преди 1 месец

Лошото е че задържания ще го пуснат още утре ....с глоба която няма да плати иначе БХК и куп организации ще съдят държавата ! Ще изкарат че горкия човечец от малцинството му е било студено и просто искал да се стопли !

3

Анонимен

преди 1 месец

Да кажат кой е горил кабели да вземат медта

2

ХХХ

преди 1 месец

Ромски квартал . Минах от там всички роми бяха навън да гледат пиейки бири и снимайки с телефоните .....видях дори на тротоара 4-*** играеха белот (или друг вид карти) ....Без дървета да останат после свлачищата ще им сринат незаконните постройки !

1

Добре познато

преди 1 месец

Ромски квартал, незаконно сметище, горене на отпадъци... Пожарната да остави "доброволци от квартала" да си гасят пожара. Колкото повече изгори, толкова по-добре.