13

Анонимен

преди 1 месец

Да бяхте дали заема на вълка в такива фалшиви столевки

12

Анонимен

преди 1 месец

Поредната публикация, в която не се опосва по какво да се различат евентуално фалшиви пари. Което ме навежда на мисълта, че целта на редовните публикации от сорта са данакарат хората всичко да пускат през банките, да не държат нищо на ръка, а банките да трупат печалби от такси и липса на лихви. Повтарям: никога досега не писаха как да се различат евентуално! Преди пишеха, че пенсионерите били по-уязвми, което е абсурд, защото те си получават парите от банки направо. Усетиха се и вече не го пишат

11

до 11-ти, Понеже

преди 1 месец

нямам идея колко точно е "изключително прос" реших да гугълна и попаднах на няколко сайта, според които, ежегодно биват залавяни между 450 000 и 500 000 фалшиви евро банкноти, най-често с номинална стойност от 20 и 50 евро. Това прави между 9 000 000 и 25 000 000 всяка година. А колко са не заловените в обръщение, никой не може да каже.

10

Анонимен

преди 1 месец

До До Спеца,......неее ти не си "обикновен" ...ти си изключително прос татарляк :))

9

До Спеца,

преди 1 месец

мисля, че тогава сатиите ще започнат да носят заглавие от сорта на "зачестиха фалшификатите на банкнотите от 100 евро". Може и да греша, но това ми е мнението на обикновен "татарин npoст".

8

въпрос към БНБ:

преди 1 месец

Тия от банкомата дето излизат стават ли или да търсим от другаде? :D

7

Анонимен

преди 1 месец

Ами ...много хубава статия...само да бяхте писали как да разпознаваме фалшивите...иначе тая статистика може да си я заврете... :Р

6

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

задунайски татарстан така или иначе е дупка, в която гастарбайтерите наливат пари, а разни корнита и вълци си пускат стотици милиони заеми с идеята да ги не връщат. колко народ от добронадеждните си накупи къщи по софето на вересия немоа броя до толко

5

IQ 3.14

преди 1 месец

великите сили са решили да събарят титаничната икономика, поддържана от инж. балкански и роднините му, с "саддамки". боже опази.

4

Анонимен

преди 1 месец

Като има инфлация така става едно пазарене в Лидл 100 лв

3

Анонимен

преди 1 месец

На малко места проверяват дали парите са истинки.Напълно възможно е ако един човек реши да купи мебели за 5000 със столевки тези пари да са фалшиви.

2

Муахаха

преди 1 месец

ако Вие Печатите Пари в Мазето - това е Углавно Престъпление, ако ЮдеюМасони - Печатат пари без Покритие - това е Централна Банка! трудно е вече да се каже, Кой е Оригиналът!!

1

Анонимен

преди 1 месец

Кои са фалшивите ??? столевки ??? На БНБ ли ? Щото само при имотите е 16 % инфлацията . Значи БНБ са фалшификаторите . Смятай за двуцифрена инфлация как печатат тия фалшификатори .