8

До 7 Еха

преди 1 месец

Зависи къде е тая къща. Я си купете къща в или около Амстердам, Хага или Ютрехт да видим колко ще струва. Ако е на север, до Groningen или в някоя забита провинция - да, но не и в големите градове. И аз живея в собствено жилище в Нидерландия и много добре съм запознат с цените. Наскоро мой приятел се сдоби с малък, 45 кв.м апартамент в квартал на Амстердам за "скромната" цена от...380.000 евро. Посочете ми къде панелка в София струва толкова!

7

Еха

преди 1 месец

И да добавя- цената тук расте- за десет години цената на имота ще скочи с МНОГО! това е супер инвестиция!!!

6

Еха

преди 1 месец

Живея в Нидерландия. Цените на супер яка къща са по-ниски отколкото цена на гнусна панелка в София или Пловдив . Що за статия

5

Спеца

преди 1 месец

Айдее имотната мафия в Бг се оста ами да то и средната цена на Имот в България и сФ е толкова нали бе и то на нереална квадратура и некачествено строителство . Толко в Сф 200 000 Е връвят толкова 400 000 лв със средна заплата 2000 лв преди удръжки . Е в имдустриална Холандия средната е поне 3000 на 400000 апартамент е то ясно къде е по-добре за инвестиране във 8 икономика на света Нидерландия а не в Ганьоландия

4

Анонимен

преди 1 месец

Специално за Нидерландия е друга причината. Малка площ, много население, което създава голямо търсене и много малко разрешителни за строеж поради липса на въглеродни квоти. Просто не могат да строят, защото си изчерпват квотите с други дейности. Затова искаха и да ликвидират фермите. Зелената идиотия съсипва всичко и води до чудовищни изкривявания.

3

Кико

преди 1 месец

Скоро и в България ще е така. Гарсониера в Люлин от 36 квадрата, офертна цена 360 хиляди евро, с наддаването ще я продам за 450 хиляди евро.

2

Анонимен

преди 1 месец

Това явно е глобална тенденция. Току-що четох в американски форум, че там собственици са засипвани с оферти много над реалната цена от мегакорпорации, които буквално изкупуват на едро всичко налично. Също така, и там строят комплекси и нищо не продават - държат, за да дават под наем. парите се обезцениха и вървим към "няма да притежавате нищо и ще сте щастливи".

1

Нидерландия е

преди 1 месец

Друг свят България Неможе да се сравнява с ромската и махала