458

ВЪХ НЕДЕЙ

преди 4 седмици

До Безаналогово Боли, много боли но факта си е факт!Урките и американчетата направиха грешка и сега им е трудно да повярват!Тъ,паци!

457

ВЪХ НЕДЕЙ

преди 4 седмици

Ей, олизахте гъ.а на украинците!Но те бягат навсякъде, а изкарахте урките победители!Не ви излиза сметките като дледам!Прости сте даже и в писането!!!

456

Анонимен

преди 1 месец

и ка го е променило, че ние с баба ми и една нейна приятелка не разбрахме , ако зеленко ливадата си мисли че е фактор в безлюден район окопал се в миша дупка на 15-20км от границата, нека си го мисли- цял свят му се присмива, дори и съюзниците му

455

До 421

преди 1 месец

Ами можеш да ги видиш там където можеш да видиш и на древна Украйна. Много си пост, поне си купи един пътеводител та да прочетеш къде са крепостите на древна Русия, а за да не си губиш времето за древна Украйна няма да намериш нищо.

454

Украйна

преди 1 месец

Нищо не е предприела сама. Това нахлуване в руска територия е инициатива на САЩ и НАТО.Украйна е взела дала защото вече няма нищо, никакви ресурси и никакъв потенциал да направи каквото и да е. Каквото и да направи Украйна тор е финансирано или доставено от Запада. И точно тук е интересна аналогията между България и Украйна. Само дето подхода е различен. ЗАСЕГА.

453

Безаналогово

преди 1 месец

За първи път в историята Атомна държава я млатят на собствена територия!

452

Турист

преди 1 месец

Миналата седмица посетих Плиска,Преслав и Велико Търново. Сега съм в Охрид. Къде мога да видя средновековните столици,крепости и замъци на древна Русия?

451

Анонимен

преди 1 месец

Аз ако съм на Сирски банкет ще дам че глупавия Герасимов и дважди по глупавия Путин си чупят главата губейки куп хора в Донбас докато ципата им е гола а в Донбас се ще ги поизбият и слет това шах с чешката ни напред ни на зад

450

Анонимен

преди 1 месец

Тактиката е украинските части да седят колкото се може по дълго в руските терени! Това помага на главната цел! А тия погранични села не са важни ! Нека си седят на завоюваното,важното е че ги няма на главния фронт!

449

82 ОМБр

преди 1 месец

Бързаш за Донбас! Само джуджето бърза,ние време имаме много.

448

Смешник

преди 1 месец

Докато Укровермахта си прави експерименти в Курска област Донбас ще бъде превзет

447

Анонимен

преди 1 месец

До последната рубла.Че не останаха.

446

Анонимен

преди 1 месец

До последния украинец !

445

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Руснаците в Курска област реват в телеграма, че украинската армия не била от натовски нацистки суперкиборзи а обикновени хора. Просто от Кремъл са ги лъгали последните 20 години.

444

Хаха

преди 1 месец

До 466.Ти май си ***? Много ми е интересно как американски войници го пленяват в Германия след като е бил отвлечен от руснаците? Вземи да четеш малко преди да ръсиш тъпизми.

443

007

преди 1 месец

Точно като Хитлер в края на ВСВ с Арденската офанзива. Ама нормално, какво друго да очакваш от наркомани.

442

Анонимен

преди 1 месец

Тежко за Туршия ще стане като догодина Китай и Туркия и вземат по 1 млн квадратни километра. Тогава Путин ще стане Путкочепин

441

Анонимен

преди 1 месец

460 За 11 пореден път Тоя Сирски вече 11 искандера го убиват ))) или кюнците за нищо нестават или руснака лъже като дърт ром а най вероятно и двете ))

440

Анонимен

преди 1 месец

1700кв км по малко русия и се овеличава

439

Анонимен

преди 1 месец

АМА НЕЩО СЕ ГОВОРИ ЗА ОНЯ БУНКЕР КОЙТО БЕШЕ ПОСЕТЕН ОТ "ИСКАНДЕР" СИРСКИ ПРЕДАЛ БОГУ ДУХ.