28

Обективен

преди 4 седмици

Родните птицевъди да духат супата! Ние сме в Евросъюза- свободно движение на хора, стоки и капитали. Украйна е във война 2,5 години,загуби 500 000 души,в развалини е и въпреки това произвежда ! Откъде накъде ще спирате украинската продукция? Като не сте конкурентни, фалирайте ,умирайте. Чао!

27

Иванов

преди 4 седмици

Като искате пълна забрана на внос не само от Украйна намалете си цената на продуктите и не се оправдавате всеки път със инфлация горива и подобни

26

Справедлив

преди 1 месец

Забраната на внос на украински яйца е толкова вероятна , колкото е вероятно да имаме независимо правителство или да имаме независима държава. Пълен абсурд. Толкова сме я закъсали като народ, че сме в клинична смърт.

25

Алито от София

преди 1 месец

То да бяха само яйца, здраве му кажи, а всичко какво се произвежда в Украйна се продава безвъзмездно, на ниски цени и без никакви данъци, заради тези техни облаги от хомосексуалните ръководители на ЕС,у света настъпи тази криза, а най големият виновник е малолетника байдън и алчният клоун зеления наркоман, Путин трябваше да ги убие и да приключи тази война, но не е късно и сега да го направи

24

Анонимен

преди 1 месец

Всяко укрояйце - пирон в ковчега на Путин.

23

Анонимен

преди 1 месец

Абе управници,стига сте тровили българския народ,вече станахте банални с вноса от у крайна,затова както казваше покойния мин.председател Димитър Попов цитирам "не купувайте братя.

22

Анонимен

преди 1 месец

Не искам да съм умен като украинците и няма да им ям яйцата,колкото и тези горе да хвалят яйцата на Зеленски.

21

Анонимен

преди 1 месец

всяка кокошка - летяща крепост, всяко яйце - бомба, всяка дума на пеевски - нож в сърцето на путин

20

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 212- Със същата сила и за теб са вредни, нищо че не си русофил. Ще ти се да си направен от по-друго тесто, ама не си.

19

Анонимен

преди 1 месец

Украинските яйца са особено вредни за русофилите. Още като ги видят и разпознаят веднага получават тежки изприщване на кожата. Видите ли такива хора знайте, че са русофили и са облъчени от украинските яйца!

18

Анонимен

преди 1 месец

брашното им отровно,яйцата им също,тези бомби да не наторяват почвата,отравят я.

17

асдасФД

преди 1 месец

А проверени ли са тези яйца...а спазват ли се европейските закони при вноса на украинскибоклуци...ДДС плаща ли се при вноса на украинскибоклуци или се ощетява бюджета...и още много други въпроси

16

Абе

преди 1 месец

Не е въпросът кой кого подкрепя,а че в Украйна се води война и не се знае кой какво мята!Британците официално обявиха,че са предоставили боеприпаси с обеднен уран,а един от складовете с такива бе взривен!Освен това целта на укрите явно е да предизвикат световна война,щото бомбандират собствената си АЕЦ!Значи действат съвсем безогледно към земята си и съответно към нейната продукция...

15

Анонимен

преди 1 месец

Да спрат да искат и се научат да произвеждат. Парите да ги вложат и подобрят стопанството, а не да вдигат палати и купуват лъскави коли. Тук на всеки всичко му пречи.

14

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 13 - Сладоледите с най-много вредни елементи са и едни от най-вкусните - украинските и руските. Украинските сладоледи са лидери в тази черна класация, изпреварващи с доста руския вариант.

13

Аха

преди 1 месец

Е няма да дам 12 лева за 10 яйца, за да си купуват бентлита родните птицевъди. Мога просто да си купувам протеин на прах и така да ми струват 10 яйца 1 лев.

12

Анонимен

преди 1 месец

Яко купувам украински сладолед, значи ли това, че финансирам юдофашиста Зеленски?!

11

Я па вие

преди 1 месец

Само яйцеклетки ли да внасяме от Украйна...

10

Анонимен

преди 1 месец

Украинските яйца не стават за консумация но ни ги предлагат упорито в магазините ХОРА ВНИМАВАЙТЕ

9

Анонимен

преди 1 месец

А само яйца ли , България има внос на стоки , ''САМО'' ---93 % , даже и Япония няма такъв % , внос . От Укрия се внасят най-много хранителни продукти , даже и американско зърно , щото територията на Украйна е разпродадена / като в Бг/ , на американци , поляци , нидерландци , германци , унгарци , ... и на кой ли още не .Защо американците не карат ''украинското'' зърно в САЩ , а от ЛАБОРАТОРИИТЕ , го продават на България , Румъния , Полша , и подобни ?