48

:)))

преди 1 месец

Когато хляба стане евтин и почват щуротиите!

47

Кари

преди 1 месец

И зелените бяха екоактивисти, но като постигнаха целта си да влязат във властта се оказа, че са обикновени рекетьори, които сега използват политическите си позиции за лични ползи. Да сме живи и здрави и ще видим, че това "последно поколение" е същото като предпоследното.

46

лекар

преди 1 месец

Откакто затвориха клиниките за принудително лечение , всички са навън и правят пакости. Нищо ново. Следва отваряне на заведенията и заселването им със новите обитатели със ризи с дълги ръкави. Докато се излекуват. А които не подлежат на лечение се евтаназират.

45

Анонимен

преди 1 месец

какъв отказ от горива бе? тези лентяи ще умрат за три дена от глад и студ ако се откажат от петрола и газта. популациите трябва да бъдат ризетнати до нива от 1600 година. ако толкова искат да спасяват климата да си направят сепуку. няма да липсват и на роднините си.

44

Анонимен

преди 1 месец

43, либерастичните оттреппкки които са налягали на пистите да не мислиш че го знаят това?

43

Анонимен

преди 1 месец

Отказът от петрол и газ ще бъде много труден. За целта е нужно пълно преформатиране на икономиката и изграждане на нови концепции и производствени процеси. На практика изцяло нов цивилизационен модел. Хората като се каже петрол и си мислят горива. Но всъщност става въпрос за цивилизационен модел и производствени процеси. Пътища, пластмаси, на практика почти цялата химическа индустрия е базирана на петрол.

42

Анонимен

преди 1 месец

Минавайте с валяците отгоре, после след десетина дена ще може да ги изчегъртате по-лесно.

41

Анонимен

преди 1 месец

И всичките пристигнали на автомобили, като истински екоактивисти. Но не електро.

40

Анонимен

преди 1 месец

Да, ние ще хапваме пълзащи гадинки а пък онзи плешивия обикаля с мега-яхта по островите.

39

Анонимен

преди 1 месец

До Груйо МихаловГруйо, Груйо, трябва да четеш повече. За над 20г. е загубена нищожна част от тези гори, виж статистиката. Ако бяха толкова важни, защо никой не залесява саванните и степни райони, с мил. кв. км. Всичко с СО2 е митология, започната от ONA Ръмсфелд, Маршал, Ал Гор, и разбира се Гретичка, почетен д-р на 3 университета...и много друго.

38

Активен би-секс

преди 1 месец

Супер! Жалко че не съм бил там, нямаше да имат шанс да ми бягат. Така щях да ги опраша всичките, охааааа!

37

123

преди 1 месец

Ам да пуснат новите им тъмнокожи съграждани, онИ че ги отлЕпят, кой свари и по няколко пъти

36

Анонимен

преди 1 месец

как пък един път не дойдоха тук да се залепят да видят как добре ще ги посрещнем

35

Анонимен

преди 1 месец

Бой с ламшик им е малко. Да ги съдят за тероризъм... защото това е терор срещу пътуващите.

34

Новото

преди 1 месец

Тъй наречено Z поколение, де няма връзка с реалността, то шедьоври картини с доматена супа ли не беше, блокади, гей права,ко ли не е. Само бой и еван ги оправя

33

Еко ъпсурди на 21 вк

преди 1 месец

Китай,Индия и САЩ причиняват 70% от замърсяването на Планетата. Индия и Китай не са подписали никакви конвенции и мерки, а САЩ ту подписват ту ги отменят и реално не се спазват. А България причинявамного под 0,1% от замърсяването на Планетата , а се е подписала на всичко...

32

Фибуначи

преди 1 месец

До Груйо Михалов Секат с огромни темпове Амазаонската гора за да съдят соя за храна на пилета и прасета в Индо-китай и Африка . Там няма еко-меко раждаемоста е голяма и след 25 години само една държаваа- Нигерия ще е с население по-голямо от населението целия ЕС. Ние тука да ядем буболечки и да караме тесли файда никва...

31

Груйо Михалов

преди 1 месец

Едно време още в 5 ти клас ни учиха ,че климата на Северното полукалбо се контролира от Гълфстрийма , който се заражда над джунглата на Амазонка в Бразилия. Същата се сече с темпове и полощ колкото една България на година. Със сечта течението Гълфстрийм намалява и лятото е горещо и зимата студено. Толкова за климатичните промени дето ги борят с такси,данъци ,електрички с токсични батерии, перки,панели на плодородна земя , заводи за буболечки и лягане на некви проблемни душици по пътищата.

30

Анонимен

преди 1 месец

Терористи. До кога ще ги търпят? Закон за 30 години затвор и да продължават...

29

Българин

преди 1 месец

Нямат ли си кой да ги не*бе всички тези активисти ...