5

ВКР

преди 1 месец

Господинат се прави, че не разбира какво се случва и прави политически/евроатлантически манипулации.Европрокуратурата разследва за присвояване на средства. Проверка на близкото обкръжение/родата ще покаже с колко се разминава имотното състояние на лицето с официалния доход. АДФИ била проверявала процедурата и всичко е точно. А не казва, че по същото време роднина на шефа на агенцията е назначена в проверяваното дружество.Това са лесно проверими факти и прокуратурата вече ги е хванала.

4

aman

преди 1 месец

На тоя - що му умивате коментариите> Да не го държите за шлифера? Или ви е страх да не ви резне рекламите?

3

Анонимен

преди 1 месец

ТОЗИ Е ОТ РАДЕВИТЕ СЛУЖЕБНИ УПРАВЛЯВАТ СИ 4 ГОДИНИ БЕЗ ДА СА ИЗБИРАНИ

2

Вижте го

преди 1 месец

Хубаво тоя.Той е един от подписалите корупционния договор с Боташ,по който плащаме по един милион на ден и така още 13 години.И децата,които сега са 10 годишни ще плащат, за да може Радев да си пълни чекмеджето,а бившият министър на Енергетиката Росен Христов да си живее бейски в Дубай.

1

Я да му направят

преди 1 месец

И на него проверка колко имота е купил през последните години и на каква стойност е изповядал сделките. Нещо много парцели, апартаменти и къщи е събрал. Да му видят и командировка те, с кого се е виждал, какви комисиони за Милиони е събрал за 5 години в Булгартрансгаз като директор?