38

Анонимен

преди 1 месец

в Швеция и Дания са правили референдуми, но не желаят да се откажат от собствените си крони, дори в Молдавия ще се провежда референдум за влизането им в ЕС, при нас арменецът Харпанцунян заяви, че българите не разбирали от тези въпроси затова никой не трябва да ги пита, с една дума са прости, "лош материал" както се изказа и бившият премиер Борисов, царят щеше да ни сменя чипа, петков пък като беше премиер каза, че се срамувал, 83% от нас не сме смятали Русия за враг и щял да го промени

37

Анонимен

преди 1 месец

в Сърбия и Македония се използва еврото без да с в ЕС, дори български пари приемат

36

Ивза

преди 1 месец

Ха хов ци много.Някой да пита народа.Приемаш,но отказване няма.Стига вече игра.

35

gogo

преди 1 месец

българино... чети! Еврото на Джоузеф Стиглиц! и тук не става въпрос руска/ес/американска пропаганда... а чиста икономика ;)от няколко години изгода-имащите пропангандират колко било хубаво и как сме закъснели с приемането му, та чак ЕС ни трие сол и размахва пръст колко неправеден член е БГ на ЕС ... хахах, само че не случайно има редица страни, които все още ползват собствената си валута ;)

34

Анонимен

преди 1 месец

Е евро без Шенген не върви, защо ЕС не иска Бг в Шенген, кога Бг ще е пълноправен член на ЕС, та хорара да искат и еврозона.

33

Само да уточня:

преди 1 месец

Бащата на валутния борд, Джефри Сакс: Приемането на еврото ще бъде последния пирон в ковчега на БЪЛГАРИЯ!!! Всички други разни платени "експерти" ни разказват успокоително ала-бализми!!!

32

Кирчо

преди 1 месец

НЕ ВИ ИСКАМЕ ЕВРОТО !!! КОЕ НЕ РАЗБРАХТЕ! ! !

31

Анонимен

преди 1 месец

Поредния пладнешки обир. Обръщайте си парите в злато.

30

Да попитам:

преди 1 месец

А недрастични ще има ли??? По какъв критерий се определят драстичните от недрастичните??? Кой определя критерия???

29

Анонимен

преди 1 месец

Те драстичните промени в момента вървят, а ако се приеме еврото ще станат още по драстични. Експертите е хубаво да мислят не само за денят и след денят на приемането, а дългият период преди и след.

28

Анонимен

преди 1 месец

Заспал народ. Вместо да бутнем НС седим по диваните и под чадъра на сянка.

27

шпек

преди 1 месец

Най корупираната и изостанала диржава в eu стела да приеме еврото,вие добре ли сте бе.

26

Нали всичко се

преди 1 месец

Търгува на борсите как така ще има фиксирана цена в търговските обектиНа някои ОПГ не им се работи с левове щото стоката върви в евро в цяла Европа и левове не им трябват друг е въпроса че 400 милионна Европа ще асимилира България икономически не биологически

25

Малко инфо

преди 1 месец

всички "далавери и подкупи" от Европа към българските политически измамници са в евро. Те пък от своя страна, за да живуркат теглят заеми в лева. Със смяната на лева с евро всичките така бленувани еврокражби ще бъдат моментално изпрани, а бедният човек ще го изяде четвъртит! Това ще е най-голямата измама. Тотална пирамида е еврото!

24

Anonimen

преди 1 месец

Тоест заплатите ще останат все така ниски и ще продължим да се гърчим, но вече ще се гърчим с еврота.

23

?!?!?!

преди 1 месец

Защото после ще има яка регулация за всичко в Еврозоната ...

22

?!?!?!

преди 1 месец

Tе вече се вдигнаха доста цени за доста неща точно заради това влизане в Еврозоната, експертееее ... Справка: на всички банки таксите се дигнаха изведнъж, защо (заради инфлацията ли) ?!?!?!

21

Даскалица

преди 1 месец

Според някаква "секспертка" цените в България вече се понижавали по-стръмно от другите страни в ЕС. Кои цени точно са се понижили?! Како, кои цени точно са се понижили?! Аман от алабализми за ***.

20

Анонимен

преди 1 месец

Тия колко пъти ще ни изяждат доходите с инфлация?

19

Анонимен

преди 1 месец

Днес ще си смениш валутата, утре ЕС ще поиска всички да използват химна на ЕС и знамето на ЕС. И край на националната държава.