143

Анонимен

преди 1 месец

Тъкмо Лена от парапета ще има време да поиска от "шефче"- то малко кеш, уговорен от Киро просто по телефона.

142

Светло бъдеще!

преди 1 месец

Кой каквото ще да бави, крахът на Русия няма да се забави, така че истинският кабинет у нас ще бъде съставен тогава, когато националните предатели ще изоставят политическата сцена , за да се укрият от ударите на закона.

141

Ангелина

преди 1 месец

Някои са решили да превърнат Пеевски в " незаобиколим фактор" .Същите вече търсят начин не само да го "заобиколят" ,но и да го "изхвърлят" . Главните виновници обаче за всичко случващо се в държавата са българските граждани ,които избират тези, които да ги представляват в НС и те са техни себеподобни ,които са готови дори да убиват заради схемите и далаверите,без да си дават сметка ,че високата цена ,ще платят техните поколения във всяко отношение.

140

Анонимен

преди 1 месец

Защо му давате трибуна на тоя? Вместо да го разследват компетентните органи медиите гл.уп.ости.те му отразяват....

139

дпс

преди 1 месец

А какво казва Почетният Свинар Доган за шо пара си и Движението за прас чета и с вине

138

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е да се намеси д-р Цветислава Гълъбова! Този намагнитен свинчок има нужда от спешна психиатрична помощ! Страда от опасно обсесивно разстройство,свързано с Президента на БЪЛГАРИЯ РУМЕН Радев! И да напомня,че Радев е избран с гласовете на повече от два милиона българи и изобщо не е работа на шишо къде и с кого ще се пече!!!

137

Д.Домузов

преди 1 месец

Льохман,кой те е спрял и ти да отиде на море,да си печеш сланината? Цв. Василев във видеоматериал те разобличи като крадец на милиони от гърба на обикновените хора.

136

Анонимен

преди 1 месец

ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИСТИНСКИЯ БАИ ***/ШИШИ/ ОТВРАТ ОТВСЯКЪДЕ

135

Анонимен

преди 1 месец

РАДЕВ СЕ ПЕЧЕ В ЧУЖБИНА, АТЕБЕ *** ШИШИ ЩЕ ТЕ ПЕЧЕМ ЗА НОВА ГОДИНА

134

Анонимен

преди 1 месец

Дельо дебелият,не е далеч деня,в който ще отговаряш за кражбите от милиони смъкнати от гърба на българите.С идиотските си приказки по адрес на Р.Радев,можеш само да му раздухаш вълната около топките му.

133

ОНЗИ

преди 1 месец

ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ - ЕДИНСТВЕН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН от ония там.... - нов главен прокурор и НАРОДЕН СЪД и да се почва от тази дебелата свин.....

132

КуКлус

преди 1 месец

Нещо не ми е ясно ...Радев ли управлява над 30 години тази държава ? Прасенцето , Буци , Доганя нямат нищо общо нали ? Той и Цветан Василев фалира К.Т.Б. вие нямате нищо общо нали ? Натвари в багажника 4 милиарда и офейка за Сърбия :)

131

ХХХ

преди 1 месец

Този ибрик ли ще определя кой е мистър Кеш ? Банален става ...той е мистър Кеш....4 милиарда от оная банка с трибуквено съкращение къде са бре мистър Кешовице ? 1 година не стъпа в България камоли в парламента ама заплатата ти вървеше ! Безочие! То в България от край време има практика "Крадеца вика дръжте крадеца" !

130

Йордан

преди 1 месец

Май Пеевски е единствения, който има смелост да каже истината за Радев. Останалите всички са страхливци.

129

само да попитам

преди 1 месец

Този едричкия от снимката не взе ли и той едни 150.000.000 чрез Булгартабак?Въпросът е ЗАЩО никой не го попита него за тези пари?

128

Анонимен

преди 1 месец

хвани единния, удари другия, всички сте се облажили от властта, ако бяха мислили и за народа никой нямаше да им брои сметките

127

Анонимен

преди 1 месец

служебния кабинет се бави, защото Доган си оплита кошницата да ти бие шута тия дни! А ти си ненужен никому екземпляр, едър екземпляр - ***, недодялан, арогантен и подъл олигарх!

126

Анонимен

преди 1 месец

резидента си брои пачките от далаверата с боташ, може би шиши му завижда?

125

до шишо

преди 1 месец

кеша на Шишо едно време едно пиле го изнесе в Дубай. След това в Дубай едни руснаци натръшкаха един върху друг шишо и приятелчетата му, та се наложи да се лекува няколко месеца шишкото. Нека помни тия времена, щото пак мож са върнат!

124

Анонимен

преди 1 месец

Пеефски, да си затваряш мръсната долна уста и да не изричаш никога повече името на Президента на България, щото си един въшлив вонящ долен олигарх, шишко !