43

Анатема

преди 1 месец

И Нинова има райски г.ъ.з.Отживя си, благодарение на откраднатото по времето на СДС-Чумата. Дори и за Алфонсо има, даже и за внучетата и в майка Хамеуика ще остави по нещичко от откраднатото .

42

Анонимен

преди 1 месец

На младежта им харесва. Чустват се щастливи, родителите също, нищо че разрушава здравето. Нека се тровят! Ще спасявате некой със закон, който не ги устройва. Да се тровят!!!

41

Анонимен

преди 1 месец

И за какво служи?

40

Анонимен

преди 1 месец

"До 17,Никой не ти казва, че райският газ е нещо невиждано. Искат да го ограничат. Не всеки с 10 лв в джоба да го ползва и да се качва след това да кара." - И донато запали двигателя, вепв няма ефект ... Нали съм бил и аз в гимназия. Всичките наркотици съм ги виждал как и по колко влияят.

39

Крадла

преди 1 месец

А Ниновщината е епидемия сред БСП- то.

38

Карачанаков

преди 1 месец

Е като е епидемия за младите то за Вашата партия не се отнася кво се обаждаш тогава.

37

Анонимен

преди 1 месец

Да благодарят на Нова телевизия.Преди две години в 8 часа сутринта направиха яка реклама на райския газ.Бяха и довели психиатър да убеждава народа колко е готин.Оказа се,че райския газ има страничен ефект и удря в гръбначния мозък.Явно от Нова телевизия искат народа да се парализира и да вегитира пред телевизора,за да слушат изкривени новини и пропаганди в стил Оруел.

36

Анонимен

преди 1 месец

До до 36А може би е нежно да вкараш 50000 човека в затворът с наказание предвидено от законът колкото дават за изнасилване или убийство по непредпазливост? И това всичкото заради това разни индивиди мечтаещи за лагерите на Сталин и Ленин (защото 80% от електоратът на БСП са от онова време) да гласуват пак и отново за конкретни политици.

35

Анонимен

преди 1 месец

Абе банда, що намесвате Корнелия или който и да било друг в тази дискусия. Става въпрос за вещество което те замайва и направено по химичен път. Как може да се отклонявате от темата, като виждате каква ненормална история е по улици и тротоари. Харесва ли ви гледката на хора които дишат лепило, еми райският газ е същата простотия. Съсипва здравето и те прави *** та вдлъбнат. Въобще не трябва да има спор, забрана и толкоз.

34

до 36

преди 1 месец

Езикът ви е много груб. Това не прави мнението ви продуктивно. Многото килограми означават лоша хармонизация, дисбаланс в обмяната на веществата. Човек може да приема нещо и то да не се усвоява, защото, за да се усвои са необходими група взаимосвързани еними например. Някой от тях да е с проблем, всичко се изкривява. Затова вземането на изкуствени витамини и добавки далеч не е решение в много от случаите.Натрупана маса не значи по-здрави органи.

33

Анонимен

преди 1 месец

Данните показват, че лидерът на БСП Корнелия Нинова е успяла да придобие дружество с финансова наличност от над 1.8 млн. лв. и общи активи близо 3 млн. лв. срещу сумата от 70 000$. Самата Нинова дава противоречива информация относно сделката за Техноимпекс. Запитана в телевизионно предаване откъде е имала 70 000$ на през 1999 г., когато е на 28 години, тя отговаря Ама няма платени такива пари! Откъде ша взема аз теа пари да платя Техноимпекс!, макар документите да сочат друго.

32

Анонимен

преди 1 месец

в аптеките продават витамин б12. струва 10 лева за 1 месец. дебилизъм е да се твърди че употребата на нещо си а не липсата на адекватна храна е причина за дефицит. напр в западна бг има дефицит на селен масово възрастните хора над 65 год са с огромен дефицит на калций витамин д и забележете витамин к2. Накратко казано населението е бедно болно и недохранено и да може да си 130 кила дебел и да си с огромни дефицити. Постройте една болница бе червени каскети стига трупахте отпадъци на Бузлуджа.

31

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантиците-хотелиери правят бизнес. Привличат британските наркомани да дойдат на Слънчака да дишат райски газ, защото райският газ е забранен във Великобритания. Отнасят го нашите деца, които се лъжат лесно, но на кого му пука? Бизнесът е важен.

30

4

преди 1 месец

Оказва се, че общата стойност на активите на Техноимпекс ЕАД непосредствено преди приватизацията е близо 3 милиона лева. Това сочи служебен доклад за състоянието на дружеството през 1998 г. на счетоводителят Николинка Приходанска. Според него през 1998 г. активите на дружеството възлизат на точно 2 милиарда 926 милиона и 106 лв. Сумата е отчетена преди деноминацията на българския лев в средата на 1999 г., тоест в днешни пари активите на Техноимпекс ЕАД възлизат на 2 926 106 лв.

29

2

преди 1 месец

Приватизацията на Техноимпекс ЕАД се осъществява на 13 януари 1999 г. Като продавач е посочен министърът на търговията и туризма Валентин Василев, а от друга настоящият лидер на БСП и тогавашен 28-годишен начинаещ предприемач Корнелия Нинова. Платената цена е 70 000$. В приватизационния договор посочената пълна цена е 700 000$, но е записано, че 90% от сумата може да се плати чрез компенсаторни записи.

28

Анонимен

преди 1 месец

Председателят на БСП Корнелия Нинова е придобила дружество с активи от близо 3 милиона лева срещу скромната сума от 70 000$. Сделката е част от приватизационната сага на държавното предприятие Техноимпекс, на което самата Нинова е била изпълнителен директор преди приватизацията. Това съобщава телевизия Европа в свое разследване.

27

27

преди 1 месец

Да, нещата не са черно-бели. Наркотиците, както и алокохолът, са продължение на животинския начин за търсене на лекарства при болестно състояние. Хората са живели в среда, която е била пълна с всякакви природни дадености, вредни за живота и здравето. Но за разлика от животните, които са ПО- умни, хората изпадат в крайности, нямат задръжки, това е увредена психика по рождение. Дозата определя лекарството.

26

Анонимен

преди 1 месец

Излиза, че ако не искате децата ви да дишат райски газ, трябва да ги пратите да учат във Великобритания, защото там райският газ е наркотик и е забранен.

25

Анонимен

преди 1 месец

Наркотизирането на населението с цел деградация е вековен метод на Великобритания за завладяване на държави. За това да водени 2 опиумни войни с Китай например. Наркотизирането на населението, както и въвеждането на порнографията, бяха първите неща, задължително въведени в България след преврата 1989 г. Сега не може да имаш кабелна телевизия без порно, няма канали, няма пробрами, включително БНТ, където да не е пълно с насилие и всевъзможни разяждащи човека извращеняюини.

24

Анонимен

преди 1 месец

Защо винаги се споменава Великобритания? Какво хубаво има в тази държава? По улиците тичат африканци и араби с ножове. Всеки ден четем как някакъв майймун превъртял излязъл на улицата и заклал 5 човека. Всичките им важни политици са някакви не от тоя свят. Оня ден се забавлявах- слязъл Садик Хан сред бедняците и обяснява на някакъв клошар спящ на кашони на улицата колко е хубаво да завършишпрестижен университет. Оня го гледа и му казва " Аз съм бездомен защото останах без работа" Те ви Англия.