388

Анонимен

преди 1 месец

и не се срамувайте да пишете за ПОКРОВСК.

387

Анонимен

преди 1 месец

И всичко това благодарение на великият главнокомандващ, стратег,геополитик, ловец, писател,плувец,рибар, кагебист,таксист,баскетболист, строител четвърти разряд и патриот,шахматист,хокеист и главен мечкадар Владимир Владимирович Путин!

386

Анонимен

преди 1 месец

Расианите смело и мъжествено се предават,а УКРИТЕ страхливо им вързват тиксо на главите!

385

Няма напразно убити

преди 1 месец

Навлезналите във Русия щели да бъдат безпощадно убити -- ама във съотношение един украйнец поне 5 руснака-- защото това са истински войници със оръжие които ще се окопаят и за да ги ликвидират руснаците малко ще се изпотят ! Те и сега руснаците напредват ама дирята която оставят е мноооого кървава ! И винаги е била такава зашото те винаги побеждават със численост ,а не като войници водени от моещи генерали ! Такива победи никоя майка не желае-- сега крият убитите после всичко ще лъсне !

384

Сценарист

преди 1 месец

Да,преобърна,,сценария на Путин".Сега разгромът на укра ще бъде много по-бърз и безпощаден.А,нещастниците,които ,,влязоха лесно"на руска територия вече няма да излязат от там.

383

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Руснаците в Курска област за шокирани от украинската армия. Те са очаквали да дойдат натовски нацистки биокиборзи с черна магия, а те дошли украинци да им раздават вода и суха храна и да им кажат в коя посока да се евакуират. Руснаците останали в шок от кремлинската дезинформация, която им е била налагана до сега.

382

пътник

преди 1 месец

Стара ви е информацията.ВСУ не настъпва, вече отстъпва, изтласкани са от 5 населени места,губят по 300 бойци на денонощие само в това направление, два HIMARS -а са дали фира и т.н.Украинците са се опитали да нахлуят в Белгородска област, ама ядец, руснаците са били подготвени , отстрелвали ги като на стрелбище.А и нищо не пишете за Искандера , който удари Ген.щаба на ПВО на Украйна?

381

Анонимен

преди 1 месец

Хуморът е пълени - нашенският мисирок е наясно със сценария на Путин. Голям смях, наистина!

380

Анонимен

преди 1 месец

Кой ви обеща, че това нахлуване не беше част от този същия сценарий? Дори е логично - отклоняване на най-елитните украински войскови части към североизточните блата, за да се получат от другата страна важните територии по пътя за важните Харков и Одеса. Между впрочем в момента горе към Курск вече се води само партизанска война.

379

ПЕТКО КАТЪРА

преди 1 месец

Имаше споразумение да не се пипа газопровода и станция Суджа,даже в станцията имаше украински специалисти.И руснаците с ,цялата си наивност (или злонамерените действия на някои генерали),оставили направлението без грам защита!Е,излигахме ги,ама те бързо се учат,следващ път едва ли ще има!

378

а сегаде

преди 1 месец

Аз ако съм на Путин ще пусна един Nuke нa Украйна . В момента Русия е в ситуация на USA and Pearl Harbor. На Щатите им се разминаха двете бомби в Япония ., не виждам сега какъв е проблем за Русия да пусне една две ракети по 20 мегатона

377

Анонимен

преди 1 месец

И накрая Путин като Садам Хюсеин или Бен Ладен...

376

Анонимен

преди 1 месец

Специално европейците трябва да са много залупени, ако не виждат, че се увеличи възможността Путин да удари Украйна с тактическа ядрена бомба. Но за американците това няма значение и те си плямпат.

375

401

преди 1 месец

Обикновените руснаци трябва да почнат да страдат и да усетят ужаса на войната, че да се осъзнаят

374

Българин

преди 1 месец

Преобърна го да. Сценарият беше да се вземе Донбас. Сега вече сценарият е Киев.

373

Как се преобръща

преди 1 месец

нещо, което не знаете в каква форма съществува? :D Планът на Путин е като котката на Шрьодингер - никой не знае какъв е докато самия Путин не го направи обществено достояние. Останалото е спекулация.

372

Анонимен

преди 1 месец

В понеделник руските войски че са там тогава да видим Зеленски накъде че бяга

371

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 475 Товарищ русофил, няма А няма и Б. Целта е отстраняването на Путин и неговата гвардия насилници ФСБ, ФСО, ОМОН и т.н. труповете които показват украинците са все на тези путински банди, което значи че руските армейски генерали чакат Украйна да ги освободи от идддиота Путин. Пък ако е нужно за тази цел ще пуснат украинците и в Москва.

370

Анонимен

преди 1 месец

Путин жестоко ще си отмъсти разрушавайки някоя детска болница или в по лекия вариант някой супермаркег в Украйна. Толкова са руските възможности, до толкова им стига и акъла.

369

Русофил

преди 1 месец

Защо всички путлерофашисти са и хомосексуалисти? Вярно, че учените доказаха, че синдрома на Даун и русофилията са в резултат на едно и също генетично увреждане и, че русофилията процъфтява сред ромите отдадени на кръвосмешение, но пак не обяснява хомосексуалността им? Или може да се дължи на факта,че вожда им е такъв и те гледат да копират от нея.