28

Анонимен

преди 1 месец

Туй момче на снимката много мyргаво, може ли да чете?

27

Не го интересуват

преди 1 месец

старците - какво може да вземе от тях, мижавите им пенсии? Общината в Банкя е гнездо на алчни и безскрупулни хищници. Мой приятел бе направил преустройство на своята законна и с редовни документи къща. "Преустройството" бе разделяне на два етажа чрез затваряне на една врата и поставяне на метална външна стълба, без никакви стоителни работи. Преди мен архитектът го разкарвали до общината пет години, мен четири и така и не се завърши епопеята с една външна стълба.

26

Важното знае

преди 1 месец

Цяла Банкя знае, но момчето на Баце не знае. Бил е на фризьор, не виждате ли? Не му се занимава с дреболии. При соцализма Банкя бе процъфтяващ курорт, тук идваха на почивка от цяла България. Особено помакините, тъй като минерлната вода помагала за забременяване. Е, аз съм на особено мнение отноно забременяването. Днес Банкя е западнал град, с пустеещи санаториуми - още на входа на града започват табелите с "Продава се". Затвориха и минералния басейн за обикновените хора, от алчност и простотия

25

Драго

преди 1 месец

Цяла Банкя знае, но момчето на Баце не знае.

24

Кмет

преди 1 месец

Все по прости активисти наместват за кметове.Този пък не знае как да се измъкне.Не знаел-кой му верва.Ама то и Бойко не знаел за вълка,за далаверата с отпадъците и пр.До кога ще ходите все лупаци тия дави грабят ненаяли се потомци на онези с навущата от горите.Като все ви лъжат питайте някой доктор по избори а не да го мразите.

23

Анонимен

преди 1 месец

Преди години пак кмета не знаеше за погребани в общия гроб. То тоя град много криминален излезе

22

Анонимен

преди 1 месец

значи кмета на Банкя трябва да си ходи, старчески дом под носа му и той не знаел...! стига лъжи безнаказани, стига кражби безнаказани, стига безнаказана корупция! ОСТАВКА

21

Рангел Масажиста

преди 1 месец

Цяла Банкя знаеше , само кмета не е знаел и то при положение , че този дом е на 100м от общината в Банкя.

20

не ви верваме

преди 1 месец

Кметовете винаги търсят далаверки- а ако вземат пачка -мълчат форевер )) до следващата такава--

19

Анонимен

преди 1 месец

Той си е мислил че е пенсионерски клуб с преспиване! Оправдан е!

18

Анонимен

преди 1 месец

То Банкя е огромен мегаполис :() от де шъ знае

17

Анонимен

преди 1 месец

Брех тоя кмет, не знаел за съществуването на старческия дом! Това да не е топлийка, бе, кмете, та не си я забелязъл. Да беше кръшнала някоя булка, Сичкото подробности, че и отгоре, щеше да знаеш. Да го сменят тоя, не е за там, щом не знае какво се случва в Банкя. Явно си гледа живота, върти далаверки и взема добра заплата.

16

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха, не знаел, не видял и не виждал и не разбрал..... щипаха гуспожица !

15

Баце

преди 1 месец

Тоя изобщо знае ли защо съществува! Кмет на една плюнка град, а не знае! изключително безполезен е тоя, също като шефа му, който е пазен от снайперисти!

14

Анонимен

преди 1 месец

Несериозен отговор, не може да не са знаели. Пълен абсурд.

13

Shark

преди 1 месец

Един кмет не знае какво има на територията на населеното място, което управлява. Това или е някаква тлъста лъжа, за избягване на отговорност по случай, или е тотална безотговоронст, некадърност и незаинтересованост. А може и от двете комбинирано. Като се има предвид че е от ГЕРб, а те са точно такива. Кметът на Пловдив е същия!

12

Анонимен

преди 1 месец

Сега вече знаете, трябваше да умре човек, за да разбере един гербер нещо, за което получава заплата за да знае. Без бой и народен съд няма мине, гербери. Ще връщате с лихвите открадното

11

А вие

преди 1 месец

Какво очаквате от кмет на ГЕРБ,завършил Спортната академия?

10

Сигнал

преди 1 месец

За да знаете- отсега подавам сигнал- самотен старец живее изолиран в голяма къща със зайчарник в Банкя, гледайте да не вземе и той да изгоре, че ще се изложиме пред чужденците!

9

Даа...

преди 1 месец

Тежки дни дойдоха за гербавите!Много тежки дни!Провали и атаки от всякъде!Че и провидението се намесва!