48

Малко и главно тТт

преди 1 месец

До 51. тТт.Едно ще ви кажа, не използвайте Посредници - фирми или агенции . . . В Западна Европа е пълно с работа и то с много добро заплащане, плюс Социален пакет, просто положете малко усилия, за да понаучите езика - от 9 месеца до 1 година - и сами ще си намерите работа на място, с трудов договор и всички права!. . . . Положете малко усилия и понаучете езика! То ако беше така лесно нямаше да има българи в България! Не всеки може да решава системи от диференциални уравнения! Капиш!

47

тТт

преди 1 месец

Едно ще ви кажа, не използвайте Посредници - фирми или агенции - при търсене или постъпване на работа в чужбина!!!!! В Западна Европа е пълно с работа и то с много добро заплащане, плюс Социален пакет, просто положете малко усилия, за да понаучите езика - от 9 месеца до 1 година - и сами ще си намерите работа на място, с трудов договор и всички права!!!!!

46

али

преди 1 месец

Тя България като не се грижи за своя народ, не мисли за хората си. Милиони напуснаха страна да търсят нов живот...... И сега да търсим сметка защо немците не се грижат за тях...

45

Анонимен

преди 1 месец

В репортажа трябва да кажат и за причината тези жени да напуснат България и да отидат да се трудят там, а тя е, че у нас са загубени и обречени на гладуване. Да направят и репортаж за правата им и в България и реално дали и тук ги имат или са само на хартия

44

Зоран за дръжавата

преди 1 месец

Глупави българки.Англия и Италия търсят под дърво и камък гледачи на възрастни хора, а те отишли да се мъчат в Германия.

43

Кукуригу

преди 1 месец

И пак България им е виновна, както обикновено.

42

Гого

преди 1 месец

Германците си правят репортажите, а в крайна сметка едно НИЩО. В България за подобна работа се взима доста повече от 950 евро на месец. Факт.

41

Анонимен

преди 1 месец

До 29 Стига си правил реклама на касиерите! В провинцията касиерите не вземат 2500, а много по- малка заплата. Май си от сектора и имате глад за кади, търсите касиери. Що така, както сте много заплатени?! Толкова сте отблъскващи с еднотипните си коментари под статиите! Само чакате статия за заплати, пенсии, социални теми и заливате с помията колко сте били образовани, умни, колко големи пари вземате и колко прости са другите хора. Комплексарщина е вашето. Комплексарщина.

40

Анонимен

преди 1 месец

Германия е робска нацистка държава, като повечето в Европа.

39

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 38, то и твоята грамотност е под съмнение :)

38

Гейбриъл

преди 1 месец

Ниско квалифицирана работа може да се върши от роботи. От 3-4 милиарда реални човеци на Земята поне три четвърти са излишни в новия световен ред. Правете си сметките кой къде е и защо е и за какво се бори..

37

Анонимен

преди 1 месец

Пускам сАлза за функционалната неграмотност на нашите сънародници. Всъщност не пускам. Смея се с глас как може са си толкова загубен...

36

Prokurora

преди 1 месец

В съюото време арабески на социал вземат по 3к евро и безплатно жилище и стерилните немци се чудят защо няма кой да им работи!

35

До 38

преди 1 месец

Поредният бачкатор с плана Ран... Не е лесно да си бедняк...

34

Анонимен

преди 1 месец

Честито,български роби!Сега като унищожат и висшето образование както е по плана Ран-Ът ще има още повече роби.Вече унищожиха средното образование и масово не могат да пишат грамотно.По-добре направо връщайте килийните училища и Рибния буквар поне нещо да научат.

33

до 34

преди 1 месец

Ъъъ, ти сериозно ли питаш къде продавачка взима 2500лв.?! Осъзнаваш ли, че това е унизително ниска заплата?

32

Анонимен

преди 1 месец

Учете! С един добър немски и малко познаване на законите може да прескочите българските "бизнесмени"!

31

Продавач

преди 1 месец

До 34 в лидл.. бива ли да сте толко заспали

30

буля

преди 1 месец

До До 28.Къде е това село,бе.Да отида и аз да вземам 2500лв.?Кажи де?Къде се намира,а?Че ме заинтригува и се амбицирах.

29

до 14

преди 1 месец

Така е.В кораборемонтен завод в Сингапур на портала са изнесени списъци със заплатите които се дават.От директора,до чистача.Няма деление на хората по цвят на кожата,раса,религия и националност.Дори и прикрито.Никой не може да си помисли да те наеме на работа извън закона.Интересното е,че още пиратите са имали пенсии и обезщетения при злополуки,ТЕЛК и обезщетения при смърт на семейството,ако има.Да,пише го в стари документи.Пиратите!!Не днес в Испания.