59

анонимен

преди 1 месец

Русия няма нужда да евакуира хора. Около 3 милиона се евакуираха в съседни държави да не се бият за Путин.

58

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Руснаците подадоха официално оплакване в ООН, че не било коректно украинците да ги атакуват докато те атакували тях.

57

Фют

преди 1 месец

До Анонимен62. А ти сега ли прогледна? Две години и половина снимки на възрастни, майки с деца от Украйна, не те ли накараха поне малко като човек да се разбунтуваш срещу Путин? Опс...вие копейките нямате нищо общо с човешкия род.

56

Защо ли?

преди 1 месец

Русия ги евакуира, защото самата тя ще "бомби" украйнците в собствената си област, и само ще разрушат домовете на "спасените" руснаци от Курска област. После ще кажат, че украйнците са им разрушили домовете, нищо, че ще е очевидно, че са разрушени от уски ракети, които цели са били украйнците. Все пак ще е прекалено, ако започнат да бомбят толкова много свой съграждани, поне повечето да ги "спасят/евакуират/ИЗГОНЯТ/ от домовете им и тогава, а тези които са остаснали, кучета ги яли.

55

Анонимен

преди 1 месец

"Киевските фашисти ще си платят за това масово избиване на цивилни. Като гледам снимките това са все възрастни жени от разни малки села." - Ти сега ли се сети, че умират цивилни в тази война? А две години и половина един ред за цивилните в Украйна написа ли?

54

Анонимен

преди 1 месец

Всеки един неграм.отник може да бъде лесно талибанизиран - чрез непрекъснато повтаряне на лъжи, било то в църквата или в политиката.Русофилите са агенти на лъжкинята Русия...

53

Анонимен

преди 1 месец

Вкараха ни във войната да помагаме на Украйна, за да може тя да защитава територията си. Сега излиза, че те правят номера, подобни на руските. Това е дефакто терористична атака върху цивилни. Фронтът е на съвсем друго място и вместо тези терористи, наричащи се войници, да помогнат на колегите си, те вървят сред пусти територии и тероризират цивилните. Политиците-лъжци, които ни вкараха във войната нещо са се скрили от телевизиите и не дават обичайните си пропагандни интервюта, може би от срам.

52

Анонимен

преди 1 месец

Готов ли е вече чувала?

51

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен практиката показва голямо сходство в отговора на въпроса "къде да се настаня", ако е зададен на територията на РФ, или в северозападнал булгаристанъ

50

Анонимен

преди 1 месец

тия 200 000 на палатки ли ще ги настаняват

49

Като

преди 1 месец

четеш този с главните букви и почваш да се отвращаваш от симпатизантите на Украйна и западната политика. Може пък и такава да е целта. Иначе е луд за Карлуково, а коментарите му за изтриване.

48

Анонимен

преди 1 месец

Украински журналисти вече съвсем спокойно си ходят до Суджа да си правят репортажи, все едно са си у дома. Малеееееееее какъв резил за Путин

47

Анонимен

преди 1 месец

вече никой не се страхува от Русия - 10-ти ден територията и е окупирана от чужди войски и тия в Кремъл нищо не могат да направят. Голям смях. Свърши тая, че били 2-та найсилна армия в света, вече са 2-та най-силна в Русия.

46

Анонимен

преди 1 месец

с темпото, което рашняците превземат нещо си - 9 години Бахмут с 60 000 жертви, 10 години Авдеевка с 50 000 жертви - за да изтласкат ВСУ от Курска област ще им трябват поне 30 г и 100 000 черни чувала

45

Анонимен

преди 1 месец

Е как така? Сам герасимов още миналата седмица обясни на путин, че врага е изтласкан и хиляди украинци избити или в плен? А тука копейките ни уверяваха че нямало останал жив украинец. Аахахаааааа

44

Дедо

преди 1 месец

Паниката е страшна. Руските баби крещят : Бягайте монголите идват. Медведев се напи и крещи в изтрезвителното: Пускайте ракетата. Шойгу избяга в Урал на кон. Путин бяга из коридорите на Кремъл ,крещи и драска символа Z по стените.

43

Петър

преди 1 месец

Влезлите Украйнци ще бъдат изцити като пилци и върнати в чували обратно към Украйна.

42

Анонимен

преди 1 месец

На изток от Урал има слабонаселени райони. Изобщо мястото на московците е в Азия.

41

Анонимен

преди 1 месец

руските воен-кори хленчат, че единия Су-34 е свален в Курска област с ракета въздух-въздух изстреляна от Ф-16. А честито, Ф-ките започнаха да шетат на руска територия.

40

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистик - объркал си концентрата тая сутрин ))))))