95

Observer

преди 1 месец

Въпрос на приоритет. Моят се различава от снобското мислене че си някой ако колата ти струва над 1/2 милион. Имали възможност, взели. Да си ги карат с кеф.Аз карам 6г. Тойота и за мен това е ок. Други неща ме радват в живота.

94

Анонимен

преди 1 месец

Ще си продам панелната боксониера в младост и ще си купя бентли

93

Анонимен

преди 1 месец

Само 879 коли от марките Астън Мартин, Бентли, Бугати, Ламборгини, Лотус, Макларън, Ролс Ройс и Ферари! Доста са малко.

92

Британски учЕн

преди 1 месец

Интересно къде ги карат тия коли, да си купиш скъпа кола в България е проява на снобщина и издава ниско IQ, аз в тоя кeнеff не бих си купил дори нова Дачия.

91

Анонимен

преди 1 месец

Пари , за 100 детски заведения , и 10 болници ....!А нямало пари ,.. ей къде са парите !

90

Анонимен

преди 1 месец

Изнесете имената им и фирмите, в които участват, заплатите, които дават на служителите си и платените данъци. И...нещата са ясни. След което приемете закон,че каращите такива коли трябва да плащат мин. 5 пъти средната заплата за страната на служител.

89

Анонимен

преди 1 месец

има ли някой, на който да не му е ясно че през България текат много мръсни пари, които избиват на повърхността по един или друг начин, било то в луксозни играчки или строежи. Мръднете няколко стотин километра на запад и такива возила почти не се забелязват по магистралите. София ми е Дубай :)

88

Reo

преди 1 месец

За съжаление в България има всичко друго освен държава.

87

Чичо

преди 1 месец

Това не са техни коли, а коли купени на всеки един от нас. Пари, които са отклонени от еврофондове предназначени да стигнат до всеки от нас. А как точно - с тези крадени пари първо изкупиха и надуха имотния балон и сега с един апартамент в мизерните ни соц градове си взимат последен модел лъскач - ето това е вечната и проста схема у нас.

86

Барото

преди 1 месец

С чуждите пари / станали наши/ , можем да си купим и совалка !

85

значи

преди 1 месец

не било чак толкова голяма работа,тук все четем колко луксозни коли имало по улиците,пък то не било компютри,ами компоти,няма и 1000,хубава работа,ама българска,хахахаха

84

анонимен

преди 1 месец

Тези със скъпите коли все едно са си сложили табела с надпис имам много пари в къщи. Ще се намери кой да ги вземе.

83

Иван

преди 1 месец

А ние събираме ли събираме капачки ...

82

Анонимен

преди 1 месец

А колко ли ще продължат да ги карат след проверка от НАП?

81

Зевс

преди 1 месец

МВР да дадат справката на НАП, а последните да кажат и какви данъци са платили собствениците.

80

Мусти

преди 1 месец

Ами ще карат, как няма да карат! Шефът ми има няколко Поршета! От които най-евтиното е към 300 хиляди лева! Как няма да има, печалбите са милиони, а заплати по 2000 лева максимум. И едва ли не трябва да се чувстваме благодарни, че ни дава толкова много пари! После нямало работници - е как да има!

79

Анонимен

преди 1 месец

До Сашо - Повечето са над 5 годишна възраст, а в статията се говори за такива до 5 годишна възраст. Няма да се лъжем. Бентли от 2018-та си е Бентли, ама да не излзиа, че ХЕПТЕН сме я прокарали през просот, занижаваме цифрите.

78

ЗемеделТЦ

преди 1 месец

До Закакво са им 24 - Извиянвай, ама откога Dodge RAM е ... луксозна кола? А и баш на зърнарите, какво друго да им трябва? Особено 2500-цата и дори 3500 двуоската, са супер Това 3 тона слагаш отзад и нямаш зор, а можеш да вържеш едно полуремарке и ей ти до 11-12 тона сме дърпали без проблеми.

77

Така е ..

преди 1 месец

До Мечка 100 Ако бяха в рубли , цените щяха да бъдат още по впечатляващи.

76

Ти да видиш..

преди 1 месец

Гледам каква е сега европейска България и ми става едно такова мъчно за славния соц.