82

Я па ти..

преди 1 месец

До Анонимен 102 Какво общо има Боко с тази далавера ? Той ли отпусна милионите. Айде бегай.

81

Съвет

преди 1 месец

Най после и една банка да загуби. Лошото е че ние ще ги плащаме тези 150 милиона. А Вълка е на яхтата си в Гърция. Хванете го и конфискувайте и яхтата.

80

Дзъ

преди 1 месец

То на тая банка всички раздадени кредити са необезпечени. Вече и на петокласниците им е ясно че срещу тлъст процент и подходящ посредник - кредити се дават на кило

79

Анонимен

преди 1 месец

Войната в *** продължава. Боко Тиквоня да се готви.

78

Анонимен

преди 1 месец

Мазна пехливанска борба между Прасето и Кумчо Вълчо. А дали Тиквата ще вземе участие предстои да гледаме...не гасене телевизора, драги зрители.

77

Анонимен

преди 1 месец

Вълкът е близък, мнооого близък приятел на Боко.Как си представяте 150 милиона кредит на НОВА ФИРМА за да си купи тепърва или наеме машини-камиони за да чисти София БЕЗ ЗНАНИЕТО на Боко сикаджията мин. председател !? хахахаааа.Къде е Мавродиевчето - основател и на ГЕРБ-шеф на банката отпуснала кредита ?? Къде е ? В Дубай, ли ?А, Боко ? Ти всичко за всеки знаеш.А иначе, тази вила/ на вълка / ми изглежда ПО- малка от ДВОРЕЦА на ПиАрКа-та на Боко. Мафията плаща добре и на ПиАрКи-те си. Нали , БОКО?Айде, Мутро , излез и кажи :Нищо не съм знаел и не ги познавам вълка , м

76

до 89

преди 1 месец

Я виж ти какво пише в линка към статията? Ной-големите кредитополучатели от ББР ( Банката на Боковите Разбойници) били Шиши, Домуса, Вълка и Самуилов! Каква изненада?! А техните кредити как са обезпечени?! А Тиквата не ги познава, мдаа, хахахааа. А Кумчо Вълчо и .Меродията били извън България. Ами пратете Калинката да ги търси, ама първо да открие къде се е скрил братчеда Сашко с кредитите луксозни коли.

75

до 74

преди 1 месец

Един ми сир се е опитал да попита плахо, но това е разгневило Властелина на бостана и веднага на помощ е извикал хасковското корумпе да плямпа клишета

74

Анонимен

преди 1 месец

Калканът боко сикаджийчето пак се закотви на дъното и изчаква, снишава се, моли се шиши да не върне обратно делото за шкафчетата и да вземе да преведе от испански най-после доклада на испанската полиция за къщичката в Барселона.

73

Анонимен

преди 1 месец

Естествено Толупа ни лук ял ни лук мириса, той нищо не знаел по разследването, и борец с/у Вълка се изкарва, а по чие време овладя София, по чие време държавната банка му отпусна заема, иначе той про стия Толуп нищо не знаел.

72

до 87

преди 1 месец

Като се погледнат фактите се вижда, че "шарлатанина" Кирчо за нула време им извади кирливите ризи и ако имаше за какво и него щяха да го погнат прокуратурата, ДАНС и т.н. ама явно няма! Докат "смелите" и "загрижените" за народа и държавата Борисов и Трифонов (и надрусания му макак) мълчат/мълчаха и се скатават/скатаваха като npъднaл заека в люцерна, за да запазят омертата на ДС мафията и задкулисната и власт в държавата.

71

Анонимен

преди 1 месец

Обаче Боко Тиквата не познава Вълка, а за Мавродиев въибщенее чувал. Цели 20 години.

70

кико

преди 1 месец

ааа не знам , нищо не знам по въпроса

69

ЗАЩО

преди 1 месец

Атези които са отпуснали този НЕОБЕЗПЕЧЕН кредит , за огромна сума , защо още не са в затвора.

68

Анонимен

преди 1 месец

Докато едни крадат 150 млн, бедните офце се занимават с глупости и блеят както винаги. Няма друга такава държава.

67

ГАДОВЕТЕ

преди 1 месец

СИК СИК СИК СИК СИК

66

Анонимен

преди 1 месец

КАКВА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ КАТО ДЕФАКТО Е БАНКА ЗА ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИНА!!!! РЕЗИЛ, БРАТЯ, РЕЗИЛ!.

65

СИК

преди 1 месец

" ДОГАН И ВЪЛКА ОСНОВАХА ХИДРОЛОЖКА ФИРМА" - ОТ БИВОЛ.БГ ОЩЕ ОТ 2018 ГОД. ВСИЧКО Е ОПИСАНО С ПОДРОБНОСТИ. НЕ КАТО СЕГА.

64

Анонимен

преди 1 месец

150 милиона са отпуснати на Гйтански-Вълка,а той е ковчежникът на Доган.Догон тралябва да бъде разследван и за 400 милиона,дадени за издълбаване на езерото до теца му,да си направи пристанище.Дръжте Спиртосаното Проклятие на България.Давай Шиши,ние сме с тебе,напъни се.

63

До Далай Лама

преди 1 месец

прав си....,голям *** сме щом търпим това