9

Анонимен

преди 1 месец

Фаса е на Тиквата той сигурно е пушил фас наоколо .

8

Анонимен

преди 1 месец

Няма от какво друго да е. Всичко у нас тръгва от фас.

7

Анонимен

преди 1 месец

А главният пожарникар защо не го е загасил. Нали живее там.

6

Продължение 2 -

преди 1 месец

... предложиха на жената непушачка да си разменят местата, докато "екскурзоводките" се провикваха като подивели кючекчийки и, станали прави, изпълняваха между седалките нещо като танц. След това пътуване се зарекох повече да не ползвам услугите на такива уж-туристически фирми. Онази се казваше "Босфор 90", отдавна вече не се чува нейното име.

5

Продължение 1 -

преди 1 месец

До Divide et impera - Едната кресна "Тук да не ви е санаториум?", а другата се провикна към шофьора "Чалга до дупкааааа!" Сред тази невъобразима простотия и чалгаджийски "музикален" джангър чух плахото гласче на младо момиче: "Моля ви, на мама и прилошава от тютюнев дим". Обръщаше се към някакъв дребен очилат мъж на седна възраст. Този същият не спря да пали цигара от цигара през целия път, макар че дори женаму се опитваше да го накара да спре да пуши. Някакви други хора предложиха на

4

Анонимен

преди 1 месец

До Divide et impera - Тровят не само себе си, но и околните. Някои се съобразяват, но има и такива, за които се чудя, дали не проявяват някаква психопатия като нарочно пушат близо до непушачи, за да ги тормозят. Един единствен път ходих на организирана екскурзия с автобус до Истанбул. Няколко жени помолиха в автобуса да не се пуши или поне пушачите да се съберат в единия му край. За съжаление, двете "екскурзоводки" - Петринска и Чолова, бяха невъзпитани, да не кажа направо вулгарни млади жени.

3

силно притСнена

преди 1 месец

Е много пафкат, тез вампири уа!

2

Divide et impera

преди 1 месец

Почти всички пожари тръгват от фасове. Пушачите трябва да се приравнят с наркоманите и да се преследват с цялата сила на закона. Те реално са си наркомани - никотино-зависими. Кой интелигентен човек би плащал да се трови с цигари? Вдигнете цените на кутиите - по 60лв на кутия.

1

Тръгнал

преди 1 месец

Е от пенсионното. То и "ковида" оттам тръгна.