94

Писна ми!!!

преди 1 месец

за Украйна пари има,а за болни деца-българчета няма???Събират се пари в големите магазини в едни прозрачни кутии,на които пише -"Да спасим живота на..."За мен България е по-важна от Украйна.

93

ПАНЧО

преди 1 месец

До Ало МенестеритеТова което социализма построи сега не може да се боядиса.

92

дам

преди 1 месец

Абе те нма Вълка му дадоха 150 милиона лева да не ги връща-защото е беден и крайно нуждаещ се - та какво са 4-5 милиона за 200 паразита от Ус-ра-й-ная

91

Ало Менестерите

преди 1 месец

една Детска Градина е 4-5 мил лева- За Детски Градини нямате пари -?? въпреки че намаляхме на 5,5 мил граждани от 9 мил такива за има няма 30г -ами ако станем пак 9 милиона- та Вие не може да построите 10% от построеното през Комунизмът--и храните едни нахални мързеливи хора лежащи по нашите плажове??

90

Анонимен

преди 1 месец

Проклети укропаразити!

89

Анонимен

преди 1 месец

Тия там, от "кабинета" срама нямат! Егати наглите типове!!!

88

Анонимен

преди 1 месец

Продажници, изпратете укропаразитите обратно в украйна - на 80% от територията й няма никакви военни действия ш и там хората си живеят нормално.

87

Анонимен

преди 1 месец

Това да го прочеттат "умниците", които твърдяха, че издръжката на "бежанците" от украйна била за сметка на ЕС ---- няма такова нещо ! Ние доплащаве - до преди време бяха 60 миилиона лева от нашия Държавен бюджет, а сега вече са много повече. Важното е на пара,зитите на им е добре

86

Анонимен

преди 1 месец

Значи укропиявиците ще продължават да живеят безплатно в луксозни хотели, а ние ще продължаваме да събираме капачки, а?

85

Анонимен

преди 1 месец

А за хората, които пострадаха от пожарите и загубиха къщите си и поминъка си ... какво отпусна кабинета?

84

Анонимен

преди 1 месец

Кабинета да отпусне помощи за Русия, защото украинските агресори нападнаха мирното население. Да се приемат бедстващите руснаци и да се настанят в петзвездни хотели. Тогава ще повярвам, че нашите управляващи са против агресията и войната.

83

генчо

преди 1 месец

Бял ден да не видите ИЗРОДИИИИ...ПРОДАЖНИИИ!!!

82

Анонимен

преди 1 месец

Не ги плаща кабинета, а българският народ. Кабинетът харчи нашите пари, без да ни пита.

81

Анонимен

преди 1 месец

Нали само с пари от ЕС пребиваваха украинците в Бг? Нали така ни лъжат трета година... За пенсионери, инвалиди и бедни хора пари няма, за украинците по няколко пъти в годината отпускат милиони.

80

Българин

преди 1 месец

Срам ме е от МС. Съжалявам, че получават заплата от нашите данъци, за да се натягат на ЕС. Пълно е с деца сираци, с изоставени болни хора, пенсионери, бездомни българи, които са оставени на произвола на съдбата и които са с тежко положение именно заради управлението на тези главорези. Срам ме е и ме боли, че сме допуснали да се гаврят с нас.

79

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

До Анонимния 69Опитваш се да внушиш че едва ли не украинците са запалили нашите пожари?Абе вие червени г...и,нема ли скоро да ходите при дедовците ви шумкари в Ада?СССР(Расия),скоро ще приключи и комунистическия бастион ще рухне като Мавзолея на Георги Димитров!А пожарите не са ги палили никакви украинци ,а българи -престъпници!Търсете отговорност от мафиотите и дайте отпор на тези престъпници,че утре няма да съществува тази държава...ще стане мафиотска територия !

78

1262

преди 1 месец

Чехия вече печели от украинските бежанци, защото съумява да използва техния труд.

77

Анонимен

преди 1 месец

Джон Готи, Вито Дженовезе и други босове на италианската мафия умират в затвора а нашите не могат да ги вкарат там хаха няма такава, смешна държава

76

Анонимен

преди 1 месец

Подкрепят Украйна , пък плащат на бежанците от нея , а оди ги разбери .

75

Анонимен

преди 1 месец

До Хихи Съгласен съм по-добре тия 150 милиона да бяха отишли за Украйна и ББР да плаща лихви на Украйна.