7

Българинъ

преди 1 месец

Само, че този път, благодарение на султана, няма да има десетки хиляди спасени и евакуирани от Израел. Нито както през 1999, нито както през 2023, когато Израел реагираха толкова бързо, та Ердоган нарочно ги забави по обекти, на които искаше да простигне първи... с което обрече на смърт десетки.

6

Анонимен

преди 1 месец

Е а дано!!!

5

Анонимен

преди 1 месец

Господ деликатно ги предупреждава, но те се правят, че не разбират. Отново превърнаха в джамия майката на всички църкви и сега се чудят защо ги застрашава наказание свише.

4

Анонимен

преди 1 месец

МОН имат по-важна задача. Вместо да се създава система за ранно предупреждение за земетресения, МОНаджиите насочват колкото е възможно повече пари към *** проекти на БАН, за да се създава илюзия, че там вършат някаква работа. БАНаджиите кльопват парите, не създават нищо съществено, но догодина искат още и още пари.

3

Анонимен

преди 1 месец

И Ние ще пострадаме от Турция нищо добро не иде.

2

Анонимен

преди 1 месец

Бях 1999 в Измир на море беше страшно

1

Еее, айде сега

преди 1 месец

За няколко часа ни заляхте с новини за 3 нови вируса, които са заплаха за Европа. Преди това писахте, че България е ядрена мишена за Русия. От доста повече време се точат новини за глобалното затопляне, в резултат на което България ще стане Сахара. На фона на всички тези заплахи новината за мощен трус на Балканите е добре дошла, защото бързо ще ни отърве от мъките. Та не се плашим, да знаете!