42

Анонимен

преди 1 месец

До 38: за съжаление и това не ни уведомяват. Нали закона не дава да казват кои фирми продават фалшиви продукти. Търговска тайна се води, кои ни продават фалшименто. Докато закона не се промени, всички ще ядем фалшиво сирене, кашкавал и мляко. А любимата реплика на държавниците е че "пазара само се урегулирал". Е, как ще стане тази работа като потребителя е лъган законно и изобщо НЕ знае дали купува истински продукти или фалшиви? Ядем си фалшименто яко и държавата ги пази със закон.

41

Пак фак нюз

преди 1 месец

Уточнете дали е "фалшиво " сирене , "имитиращ продукт" продаван като БДС или "имитиращ продукт" продаван като такъв. Оня ден в испанския Лидъл гледам кръгли кутии в друг цвят и ясно си го пише че е имитиращ продукт по 5 и нещо кг.

40

43657

преди 1 месец

Фалшиво, министерство на земеделието, фалшива държава..... Какво, да очакваме, фалшиви стоки

39

Стоян Стелий

преди 1 месец

Демокрация,сър! Банани и евроатлантически ценности :) :) :)

38

ДО Анонимен 38

преди 1 месец

И ДА ПРИБИРА РУШВЕТИТЕ ОТ ЕВРОСУБСИДИИТЕ ЗА БИЗНЕСА ОТ СЕКТОРА!!!...

37

Анонимен

преди 1 месец

Доколкото разбрах, единствената работа на Министерството на земеделието и храните е да ни информира колко фалшива храна сме изяли.

36

ДО 32 ЗНАЕШ ЩО Е СКЪ

преди 1 месец

ЧАСТНИЯТ ИНТЕРЕС И СВРЪХПРОИЗВОДСТВОТО СА НЕСЪВМЕСТИМИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА СВРЪХПРОИЗВОДСТВОТО НА БЕЗРАБОТИЦА. ПРЕДИ ДЕКОРАЦИЯТА В ПЛЕВЕН ИМАШЕ ОГРОМЕН КОНС.КОМБИНАТ"ГЕОРГИ КИРКОВ" ПОВЕЧЕ ОТ 1,5 КМ КВАДРАТНИ. В БЛИЗОСТ ДО Ж.П.ГАРАТА-БЪЛВАЩ КОНСЕРВИ,КОМПОТИ,ТУРШИИ. ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ОСТАНАЛО ОТ НЕГО - NOTHING , НИЩО...А ГАРАТА Е ПРОСТО ЗА КАКВО Е СЛУЖИЛА - ЗА ИЗНОС!!!... СЕГА ДУХАЙТЕ ТАРАТОРА С ТУРСКИ И МАКЕДОНСКИ КРАСТАВИЦИ И ФАЛШИВО КИСЕЛО МЛЯКО!!!...

35

НПО-тата къде са?

преди 1 месец

Тогава защо на опаковките на тези фалшиви сирена не пише "ИМИТИРАЩ ПРОДУКТ"? Ако контролните органи спят или са подкупни, защо НПО-тата се правят на утрепани, а когато стане въпрос да бъде осъден някой доказан рецидивист, като ужилени скачат да го защитават само защото бил от еди-кой-си етнос? Тук става въпрос за здравето и дори за живота на цяла нация! Даже и децата знаят, че благодарение на някои видове растителни мазнини се образуват плаки по вените.

34

Анонимен

преди 1 месец

ами защо стига до магаизните "фалшивото" сирене? Къде са различните институции? След като сте хванли мандра да прави менте - глоба, и ако не се поправи в рамките на 1м - пак глоба и и удряте катинара. Много е лесно, но май няма желание... освен да скубят обикновенния данъкоплатец с всякви глби за какви ли не административни глупости

33

Урсула

преди 1 месец

Скоро ще ядете само насекоми и червеи! Хрупкави и вкусни! Да ви е сладко! Гарантирано от ЕССР!

32

До 29

преди 1 месец

Що си икономист трябва да знаеш защо е скъпа! Аз без да съм икономист ще ти обясня. Скъпа е истинската храна защото НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА! За да стане ЕВТИНА трябва да се организира свръх производство! Пазарите трябва да се заринат с българска стока.

31

Юрист

преди 1 месец

По бай тошево време храната беше евтина щото населението на света беше 3.5 милиарда, а сега е 8.5 милиарда ;)

30

Анонимен

преди 1 месец

Ето сега разни бизнесмени окупираха нивите и сеят само жито, слънчоглед и царевица. Жънат с комбайните, пълнят едни големи хамбари и дебната пазара за добра цена да изнасят и да правят милиони. Ами това е съсипия на селското стопанство! Навремето тая продукция се реализираше в България. Това е храна за животни! Не е да набиваш само хляб и да чоплиш семки. Но то трябва цялостен план. Сега всеки си прави каквото си иска. Бастисваме земята. Да не говорим че голяма част е и продадена на чужденци.

29

Икономист

преди 1 месец

Ако се забранят всички ментета ще изпукате от глад бе чистата храна е тройно по скъпа ;)

28

Бай тодар правешкия

преди 1 месец

Като няма сирене яжте банани!

27

Анонимен

преди 1 месец

само си ноправи сметка колко млеко сме произвеждали за да се хранят 9 милиона и да има за износ-утепаани отвсекаде нашите "приятели" от краваршингтон

26

Софиянец

преди 1 месец

Аз купувам сирене само от хора от народа и от Исторически парк.. по-скъпо е, но вкусът е уникален

25

Анонимен

преди 1 месец

държавата знае и не прави нищо - ако управниците са българи а не америкоански суеги просто ще забранят вноса на палмово масло - ама нема да стане народа си едоста за-тъпяли те го знаят - 30 години обработка и маогат да го хранят със всякакви отпадъэци - народа си е виновеи

24

Анонимен

преди 1 месец

Истината е че хората вече не искат да работят! Всички станаха мързеливи и лакоми за пари. От къде да дойдат истинските храни като хората напускат селата? Никой вече не иска да прави истинско земеделие и да гледа животни. Ми това е сериозна работа. Не е като да бачкат на климатик в в офис. Сега някой се връщат към селата но за да живеят там като граждани. Да си построят модерни къщи за малко пари щото земята и имотите по селата са евтини. Ама никой не се връща да прави производство.

23

Анонимен

преди 1 месец

По татово време нямаше такива неща.