14

Емили Тротинетката

преди 1 месец

Браво дупетатии супер атлантици сте обичам ви

13

Анонимен

преди 1 месец

Държавата пълни бюджета с пари от райски газ. Как да го забранят?

12

Анонимен

преди 1 месец

Упояван съм с райски газ при операция на десния бъбрек - много хубавко си заспах и си сънувах разни парапетки, белобрадови козили и се събудих тъкмо на кОрнинова - какво по-хубаво от това?Няма как да знам за привикването, защото само като се сетя за "самодивите" от "съня" ми, и съм твърдо ЗА забраната - бихте ли причинили това на децата си?

11

aa1820

преди 1 месец

Продажници лобисти - законите за наркотици трябва да са като в Саудитска Арабия - на площада със сабията през врата. Който иска наркотици да ходи в Америка

10

А

преди 1 месец

сега гласоподаватели, видяхте ли коя партия е защитник на обратните и наркоманите? За N-ти път ПП ДБ.

9

Анонимен

преди 1 месец

КАКВО Е НАРКОТИЧНО ВЕЩЕСТВО?? КЪМ КОЕТО ИМА ПРИСТРАСТЯВАНЕ. МОЖЕ ДА Е ДЕПРЕСАНТ ИЛИ СТИМУЛАНТ. КЪМ РАЙСКИЯ ГАЗ МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИЕ ПРИСТРАСТЯВАНЕ. ФАКТ.

8

Анонимен

преди 1 месец

ЕМИ, ЗА КРИМИНАЛИЗИРАНЕ СИ Е.

7

Анонимен

преди 1 месец

Еее браво бе, то оставаше и да го включат. Но заради хора с пари но без много много багаж в главата, които демонстративно си позволяват да го използват(че и докато шофират) може да го ограничат достатъчно, че нормалните хора също да страдат. Както стана с много други неща. Веществата не са лошото нещо, а комерсиализацията. Опасно е когато попаднат в неподходящи ръце.

6

Анонимен

преди 1 месец

Явно има политически чадър над търговията...иначе логика няма!

5

Изумен

преди 1 месец

Какъв райски газ, герб кметовете на Варна, Бургас,Пловдив и Пазарджик бяха на кокаин над пет години и никой не ги преследваше, въпреки сигналите. Проф Любо Спасов има цяла клика кокаинозависими управители на държавни агенции и държавни болници, никой нищо не прави, тръгнали с райски газ да се занимават. На Гешев и на Калин Стоянов не могат едно проба за наркотици да направят

4

Анонимен

преди 1 месец

Селскостопанските магазини по тая логика са дилъри на дрога а BASF най-големият производител в светът на наркотици. Щото те произвеждат веществата от които се произвежда N2O.С толко умни хора в България е цело чудо че имаме ток и вода.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ох, получавам мигрена само като им чуя аргументите. Нямало как райския газ да бъде счетен за наркотик - не отговорял на критериите. А кой определя критериите? Иначе конституцията може да променяме от днес за утре, ама критериите, о, да, критериите - те са издялани в камък!

2

Анонимен

преди 1 месец

Е то на Симидчиев всичко му е наркотик..

1

Анонимен

преди 1 месец

Как ще го включи, като техни фирми внасят райски газ? Заведенията по морето да не са на случайни хора? Плащат си на депутати да ги пазят със закони.