15

Тва като байтошево

преди 1 месец

Това е като по "хубавото" байтошово време, дето сина на наркотрафиканта Фатик, караше поршета, които бяха забранени за внос. А внока на бай Тодар си джитка на мерцедеси и кара мутори като изоглавен и го разхождат в именията, където си прави кефа със западна телевизия, западни храни и западно всичко. Иначе за народа - социализъм. "Ред, равенство и правда" - бАхахахахахаха

14

ВНИМАНИЕ! ВАЖНО!

преди 1 месец

Един български вaтHик, който живее в Сибир, подари на Киро Брейка 2 бутилки бира от КНДР, Киро Брейка се спука да ги хвали (нищо че не ги е опитвал), вика "Туй са най юбувитьи биьири", пък той ги дава като награда в Пейтриън, той прави клипчета, как КНДР била много по-добре от Южна Корея. Накрая даже каза, че ако сега някой му даде пари, ще иде да живее в КНДР. Аз предлагам да направим една дарителска сметка и да го пращаме, кво мислите?

13

Ким Чен Пол Уокър

преди 1 месец

Ким Чен Торето кара в КНДР с 200 км/ч напукан на бело, като Гошо Семеринга, само че там нема някакви cмотани таксита да го засичат и да му чупат бегачката. Всъщност там практически нема коли.

12

Политкоректен

преди 1 месец

Бива ли сега, докато се борим със Запада, да не ползваме благините създадени от него?

11

Бах мама му.

преди 1 месец

Това е истински комунизъм. Братство и равенство.

10

Анонимен

преди 1 месец

Президентът Путин подари на Ким Чен Ун руския суперавтомобил Aurus при посещението на лидера на КНДР в Москва през февруари и различен, по-нов модел Aurus, при своето ответно посещение в Пхенян през юни.

9

Алекс

преди 1 месец

Дори и в Северна Корея избяват руските автомобили.Подареният Aurus не се използва.Сигурно не пали.

8

Анонимен

преди 1 месец

Винаги е било така в диктатурите - докато народа буквално умира от глад, диктатора му продава басни за "прогнилия Запад" докато се налсаждава на западния лукс.

7

Анонимен

преди 1 месец

Санкции? Хаха, поредния провал на глобалистките лицемерни жендърталибани. Колкото и санкциите с/у Русия сработиха. Качиха руснаците на 5то място в света по покупателна способност.

6

Фейк

преди 1 месец

Не виждам снимка

5

читалище заря

преди 1 месец

по принцип най лесния начин за форматиране на изображение, без да си *** фронтпейджа е да изпратиш картинката до себе си във фб.

4

IQ 3.14

преди 1 месец

точно правилния човек да финтираш с парите.

3

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е точно, ако питайте капейците там е рай на земята, след рашията разбира се.

2

АнонимеН

преди 1 месец

ЗНАЧИ КОЛАТА МУ СТРУВА 2000 КOЗИ

1

Абе вие гледайте

преди 1 месец

в нашата паница с нашите много бързи и яростни - ромчета без книжка и кола без номера или надрусани кифлички и мутрички с мощни коли. Там е проблемът, а не в колекцията на Ким, която нарушава санкциите.