87

Истина е

преди 1 месец

Настъпват яко мотиката, всеки ден гледам нови и нови кадри на укринските войничета, размазани, кой с глава, кой без глава, на части се търкалят по паланките, западни бронирани машини най различни видове горят по един същ начин. Сега лъжат най много защото са в задънена улица. Това си личи по постоянните фейк новини, които изведнъж започнаха да бълват една след друга. За тая краткотрайна смешна авантюра си стопиха резервите, западната техника изгоря и до няколко дни нищо няма да остане

86

До 90

преди 1 месец

Няма тълкования , а факти ... Руснака е умирал от глад , а за оръжие да не говорим... Те преди войната са умирали от глад заради сталинизма , да не говорим по време... Русия не е попадала на нормален от времето на Ленин , това са факти.. най-голямата държава в света с най - много ресурс и средна заплата 1000$ ... Това са факти, не е тълкуване

85

Анонимен

преди 1 месец

Нали само щяха да си защитават територията и затова им помагахме? Фронтът е на друго място, не е в Курск. Вървят през пустеещи територии и тероризират мирни жители, докато войната се води на съвсем друго място. Платените им защитници по всички телевизии са се покрили дълбоко и сигурно се чудят как да лъжат от тук нататък.

84

Малко за политика

преди 1 месец

Зеленски си вкара голям автогол с тази акция срещу Курска област. Когато руската армия ги натири обратно (което няма как да не се случи), това ще бъде загуба не само за Украйна, а и за предизборната кампания на Байдън-Камала Харис в САЩ. Тръмп няма да пропусне възможността да ги обвини за това, въпреки че те се правят, че не са знаели нищо. А на Зеленски и без това вече му търсят заместник.

83

Малко за историята

преди 1 месец

До До 84: Тълкуватели на историята има много. Но факт е, че основните бойни действия са се водили на Източният фронт и СССР печели войната. Само в битката при Сталинград от двете страни са участвали милионни армии. А в най-големите сражения на САЩ и Великобритания по време на Втората световна война - по стотина хиляди. Само за месец съветската армия разгромява в Китай милионната японска квантунска армия. .............................. Не че има връзка с темата.

82

Иде им краят

преди 1 месец

Руската армия завършва блокадата на въоръжените сили на Украйна в района на Курск, съобщи заместник-началникът на Главното военно-политическо управление на руските въоръжени сили Апти Алаудинов. Според него ситуацията в региона е под контрола на руските въоръжени сили. "Ситуацията е под контрол. Завършваме блокадата на онези сили и средства, които навлязоха на територията на Курска област. И лека-полека започваме, както се казва, да затваряме всички пропуски, които съществуваха", казва Алаудинов

81

Дали си вярва

преди 1 месец

Зеленски няма какво друго да каже.

80

Анонимен

преди 1 месец

И къде точно " настъпваш" ,бре Еврейска Мутро? Щото и ние следим ситуацията! А знаеш ли,че Путин е Назначил Генерал,за защитата на Курск,от Твоите УкроФашисти ,на Жител от Курск? Ахааа,този Генерал е Родом от Курск! А че дадохте фира в АнглоАмерикански железа и живи вече Мъртви Хохли знаеш ли? И пленени Хохли имате вече!! Ти ги Прати Курбан тези деца там Евреино!! Ще ти се търси сметка бъди Сигурен в това! Руснаците ще са Победители! Тях Никой Не ги съди!!-:)

79

До 84

преди 1 месец

Брато, ако не са били сащ и съюзниците през втората световна , Русия нямаше да има , вземи прочети малко история....

78

Виктор

преди 1 месец

Настъпват,прилича на настъплението червей,послушко подкупен,Украинците ще те накажат.

77

Явор

преди 1 месец

Който влезе на Руска територия с оръжие може да се спаси само с бягане.

76

СЛАВА НА УКРАЙНА

преди 1 месец

ОБИЧАМЕ ВИ ГЕРОИ НА УКРАЙНА---- ЦЯЛ СВЯТ ВИ СЕ ВЪЗХИЩАВА!!! БОГ С ВАС!!!

75

Анонимен

преди 1 месец

Тежко им на копейките да признават реалноста

74

До Радо

преди 1 месец

Извади си главата от рашън тудей , умря тая Русия дето си я представяше в празната глава

73

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски: Продължаваме да настъпваме мотиката в Курска област

72

Анонимен

преди 1 месец

Абе кой ви вярва на пропагандистките фалшименто, дето ни заливате всеки ден от това тъпо сайтче. Някой може да ви вярва единствено и само, ако последните две години е живял в пещера и без връзка с околния свят. Мислите, че като е наложена дива цензура наавсякъде, ще ни водите за носа, нали? И затова на ден ни публикувате по 5 фейлетона и фантастики на тема Украина и Зеленски...

71

Радо

преди 1 месец

Много фалшиви новини в тая публикацийка бе Инче. Я си напрегни пилешкия мозък и напиши нещо сама без да преписваш украинска пропаганда.

70

Анонимен

преди 1 месец

И разменяте топ за пешка, нали Зеленски. Водейки основно информационна война, понеже другата не ви се отдава. Големите териториални загуби на юг не могат изобщо да се поставят в сравнение с неясните ви "печалби" на североизток, за които дори западната преса написа, че заявените от вас завладени територии са по-малко от половината на това, което твърдите. А загубата на хора и военна техника ще се брои когато ви оградят изцяло и изтрепят горките хора като. Къде са ви елитните 22 и 82 бригади?

69

д-р бърза помощ

преди 1 месец

Володя не говори така че колите не стигат да ходим по адреси, близките на всички пострадали казват от 4-5 дена нервна криза агресивност и накрая е това .

68

Анонимен

преди 1 месец

До МИСЛЕЩАЕстествено че зад Зелката стоят други Не откриваш топлата вода. Знаем кои са. и затова е смешно да го слушаш ние настъпваме. Кои ние бе? Ако не беше САЩ досега да са те настъипили хиляда пъти. Ох, омръзна ми този фарс. Искам това да свърши.