14

Маймунска шарка

преди 1 месец

а не mpox... моля ви се! Не сме в Калифорния! Ще забия на някй един шамар, ако ме кара, да го казвам така. Втора Корона няма да има.

13

Анонимен

преди 1 месец

ейййй - евала оня с гущерите отдавна беше зачезнал и ето че се появи пак - абе все същите 80 % еиидиоти сте си, време да дойде и оня с пръскачките и алуминиевата шапка

12

Родолюбец

преди 1 месец

ДР Конго, ЦАР и Мали са съюзниците на пУтин в Африка. Не случайно половопредаваните болести и СПИН и шарка са толкова разпространени в тези братски народи! Еднакви ценности споделят!

11

Анонимен

преди 1 месец

А, и какво е "нарушена кожа", бе, неуважаеми неграмотни заработвачи?

10

да му мислят

преди 1 месец

гей-лобито в НС и СОС.

9

Анонимен

преди 1 месец

"Mpox" е американски разговорен термин. В България не означава нищо. Изпитвам откровена погнуса от това как съсипвате честта на професията журналист. Долни, продажни, напълно неграмотни преписвачи, които дори не знаят как да редактират изплютия от машина превод.

8

Анонимен

преди 1 месец

Троен бустер минимум и сертификат за работа

7

Дейвид Айккъмробите

преди 1 месец

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

6

Анонимен

преди 1 месец

няма да са фанем пак на опита ви за пландемия, няма да ни отнемете свободата, ша знайти

5

Бързо

преди 1 месец

Бързо Дабегетата и ПеПетата да се оваксинират, че са в рисковата група

4

ъ

преди 1 месец

Време е на хората да се раздаде огнестрелно оръжие с поне два пълнителя. В кратък срок пандемиите ще бъдат драстично ограничени. Също ще бъде ограничен броят на живите служителите на ООН, СЗО и други международни организации.

3

бл

преди 1 месец

Какво е "Мрох"? Абе Днесаджии, що направо не пускате статиите в английски оригинал ами се мъчите да превеждате нескопосано?

2

Анонимен

преди 1 месец

От цялата работа разбрах, че става въорос фармацевтичните компании да си правят експерименти.

1

Анонимен

преди 1 месец

Ами затваряйте Африката. Защо чакате да ре разпространи и да затваряте целия свят после.Или това е идеята.