212

Обективен

преди 1 месец

Плъхов ,а ти като си избрал щатите да са твойта родина с какво право коментираш спортистите,избрали да се състезават за България?

211

акудfg

преди 1 месец

медала и химна и знамето са Български, България да се откаже от този медал, както и от украйския, защото украинеца един път не сложи Българския анцуг с който бяха облечени нашите спортисти. И ОТ ДВАТА МЕДАЛА БЪЛГАРИЯ трябва да се откаже, така или иначе те не са наши

210

Бойкот на ОLX

преди 1 месец

Господин Мишков да си стои в *** ФАЩ и да не се прави на българин...

209

Край

преди 1 месец

С руснаците имаме обща вяра, обща писменост, близки езици и много обща история. Имаме общи паметници, общи герой. Сега имаме и общ медал. И общи врагове имаме. Мишев ли си плъхов ли си. С теб нямам нищо общо.

208

Анонимен

преди 1 месец

Браво бе дрисльoвци. Всички скочихте да викате по някой дето ви казва истината в очите. Какво значение има къде е расъл и къде е пасал съответния спортист. Правилото е, който плаща музиката за него свири оркестъра. Щом е от Бългаския отбор, медала е Български. Какво на него му се иска или какви си мисли, са си негови проблеми. Аман от наведени суеци

207

Анонимен

преди 1 месец

Какъв "журналист" е тоя седесарски ....? Пфу!

206

Да бе!

преди 1 месец

Не трябва да се забравя, че Константин Мишев е велик българин, отявлен противник на комунизма, Кремъл и дявола.

205

Анонимен

преди 1 месец

До Ами да Този Косьо Мишев навремето беше управляващ в СДС, но дойде Пожарникарят и разтури СДС: половината останаха в ГЕРБ, другата част отидоха като ДБ в ПП-ДБ и Косьо остана без работа. Отишъл е при господарите си зад океана и не е никакъв журналист. Местните вестникари го възвеличиха за такъв.

204

Анонимен

преди 1 месец

Този на никому неизвестен продажник ,който не е направил нищо добро за България да си затваря подкупната уста!Не е той който ще каже кой къде ще живее!

203

Нима?

преди 1 месец

Голям родолюбец този журналист, който живее в САЩ!

202

ПЕНКО

преди 1 месец

журнагъзеца не презставлявява сексуален интерес -стар и грозен е !!!!!!!!!!!!

201

Велес

преди 1 месец

Абе, тая мисирка, Константин Мишев, оти се обажда от коневръза? Яааа марш... -Такива като него скачаха, и после изчезнаха... Благодарение на техните "пера" стана възможно колапса на спорта, здравеопазването, правото, образованието.... Изобщо те бяха проводника на всички негативи, сполетели България!

200

Анонимен

преди 1 месец

Не за първи път олимпийските игри се използват за геополитика и за това най-малко са виновни спортистите. Не позанавам журналиста ,но май това не му е основната професия.

199

АНГЕЛ

преди 1 месец

И оня другия Семен Новиков. Украинеца .И той да си ходи в Украйна и Насар да си ходи в Палестина. Нямаме истински Българи шампиони. Жалко но Факт!!!!

198

Анонимен

преди 1 месец

продажник който си е позлатил дебелото черво в сащ...кой знаеколко поразии е направил мишев-мишката като "съветник" на демократа от разпадналото се заради корупция и далавери СДС! Такива като мишев слуги на чужди превителства да си стоят в Америка и да слугуват там!

197

Шампион

преди 1 месец

До .Това е журналист *** -76свободна Европа (че пък какво и е свободното ) че и КИНТИ от америка е как искате да пише - да отиде и да се бори той ако му стиска ,нищо му няма на РУСНАКА даже си е много точен.

196

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

ае, татаарлар, ами успехите на лео меси с барЦелоня аржентински ли са?

195

Анонимен

преди 1 месец

По принцип съм абсолютно против този шмекерлък да се купуват чужденци за медали! Но след като управниците са приели това за нормално трябва да уважим медалите на спортистите! А плюещият от щатите мишок е добре да се поучи от достойния отговор на Рамазанов,който деликатно показа уважение към Родината си,която го е създала такъв,какъвто е,ШАМПИОН! А не като безродните мишевци,които срещу шепа долари оплюха РОД и РОДИНА! И майцепродавецът да не се опитва да диктува какво да става в БЪЛГАРИЯ!

194

Анонимен

преди 1 месец

Ами точно така си е ,нямаме родни таланти защото не се грижим за тях,а сега ревем че медалите ни били наполовина.След толкова труд=толкова и берекет,наполовина от нищото

193

Бай Иван мазния

преди 1 месец

Тоя журналист е от другия брег.