263

Ввв

преди 1 месец

До 260еми върви в Украйна да видиш колко е фалшификат руската армия...ама трупа ще ти го оставим в Укропистан няма да го връщаме...да те копат там в някой общ гроб

262

Анонимен

преди 1 месец

ако си връщат по едно село на седмица значи имат проблем с огневата мощ.

261

Анонимен

преди 1 месец

Да преговаря с кого и защо ? -- ако не са вдигнали бяло знаме значи е безсмислено. По-добре да увеличат производството на военна продукция до максимални капацитети.

260

Анонимен

преди 1 месец

Абе те може и да излезнат някои,но толкова изгоряла западна военна техника радко можеш да видиш след 2 години воина,че даже има и трофеи.То от самото начало това ми изглеждаше като идеален чувал ,но след 20 километър вече ми прилича на ковчег 50 на 200

259

ИВАН

преди 1 месец

ТЕЗИ ДЕТО СА ВЛЕЗНАЛИ, НЯМА ДА ИЗЛЯЗАТ ЖИВИ ОТ ТАМ! НЕКА ИЗЧАКАМЕ ОЩЕ СЕДМИЦА ИЛИ ДВЕ, И ТОГАВА ПАК ЩЕ КОМЕНТИРАМЕ!

258

.

преди 1 месец

Путин сам ще реши кога да преговаря, не когато му каже някой! Украинците са в капан в момента и гинат като мухи, което беше и целта.

257

Анонимен

преди 1 месец

Инвазията в Курск е най- бързия начин да се изпълни още една от целите на войната да се бутне и тоя газопровод. След това от САЩ ще наредят капитулация или още по- вероятно просто ще врътнат кранчето и ще оставят зеления да си сърба попарката

256

Макарон

преди 1 месец

Кога ще разберете, че войната е срещу ЕС.

255

Вовата

преди 1 месец

Курск го създаде,Курск ще го приключи!

254

Селянин

преди 1 месец

Смешното е как много българи симпатизират на руската армия, както и аз заради някои исторически моменти, но истината е че са гола вода. Една голяма победа през ВСВ и още няколко през имперския им период срещу Османската империя. Ако сега нападнем мЪкедонията ще сме в същата комична позиция, на стари лаври и никаква възможност за победа.

253

Селянин

преди 1 месец

До Никола СтефановАбсолютно правилно, руската военна мощ стана пословищна с нейната неадекватност, но руската сила идва от тяхното възприятие за сила и заради това няма да се унижат и преговарят заради някакви си 1000 кв. км. земя.

252

Никола Стефанов

преди 1 месец

Краткия отговор е "не". След изстъпленията на укрите и най-вече на чуждестранните наемници използвани в Курск, руснаците ще преговарят с укр-о-на-цис-тите толкова, колкото преговаряха и с немските им предшественици през 45-а. Зеленчука сам си отряза всякаква възможност за преговори.

251

Алекса

преди 1 месец

Бе то и контранаступа беше яко рекламиран ама...

250

Мара общата

преди 1 месец

Пазарлък на битака.

249

Не ми се вярва,

преди 1 месец

но е факт, че цялата путинска армия е фалшификат.

248

Анонимен

преди 1 месец

Москва ще отговори с мощен парад на Филип Киркоров!

247

на тъпия въпрос

преди 1 месец

отговора е : с тая глупост - времето за преговори отмина.

246

между другото

преди 1 месец

82 ОМБр са я изтеглили като небоеспособна вече, че руснаците направо са я разфасовали!

245

82 ОМБр

преди 1 месец

Еврейски комик да окупира руски територии,ужасът на Путин.

244

Сата НАТО

преди 1 месец

Ако всичко беше ОК за Просията, нямаше да евакуират 180 000 души население, които от тук до края на живота си ще бъдат бездомници, които спят по фургони и палаткови лагери.Из родът Путин до това ги докара. Разбира се, не без подкрепата, макар и символична, на нашите путинисти - Зеления чорап и Боко Тиквата.