32

Мен

преди 2 седмици

Водопроводите са на решетка няма спор особено най големите които пренасят вода от язовира на 30 40 км /деривациите/ .Градските и селските и те са от 100 години и са на издихание,скоба до скоба са,има и нерегламентирани вземания на вода към големи предприятия,но по селата е ад,там всяка къща има по 3 4 баипаса,всяка чешма е за себе си на уличния водопровод без водомер без нищо.Ако се започнат нови водопроводи по селата ще ви паднат шапките каква лудост е .отдолу е като паяжина тръбички тръбички.

31

Габи

преди 1 месец

Помня как изкуствено беше създадена и натрапена Подкрепа. Ако наистина сме демократична държава в която има законност тази измислена организация трябва съвсем законно да бъде закрита. Кого другиго защитават освен държавните служители, вечно безработните мързеливци и абонатите на социалните помощи?

30

Анонимен

преди 1 месец

До Измамниците Не са от ВиК, а от Общините. Има разлика!

29

дедо от село на 97г

преди 1 месец

Не ви е виновна старото вик ,ами ония краварите дето за 35г ви правят сушите ,пожарите и пороите по света!

28

Анонимен

преди 1 месец

живея в град(12000 жители).3 язовира отгоре и буйна река през града...водата е 3 лв. кубика...много народ чака трепане...ама кога?

27

Анонимен

преди 1 месец

До *** ЕС ли ти е виновен, че не избираш българи в Общините? Да не са забранили българите от ЕС? Не съм чувал такова нещо.

26

нещастник

преди 1 месец

тъ п акооо, не е защото са стари, защото от 35г ни занамиват с ценности и безценности, а съюзите в които сме не нато и ес не решиха нито един български проблем, демографски, иконимически, образователен кой решиха? само създадоха нови брутални , джендария, миграция, безродие, мизерия и КОРУПЦИЯ! вик е следствие от безпаричието, иначе даваме 2% за оръжие на кредит, което не решава нито един проблем! само преди 10 дни изхарчиха 500 млн за снаряди ОТНОВО! българина ще му дойде акъла само на СУХО

25

Измамниците

преди 1 месец

От ВиК всяка година нарочно правят ремонти без да има нужда от тях да източват ***

24

тоти

преди 1 месец

Такива сте нещастници ,че са пенсионирате без да сте помогнали на хората...самосиндикална ялово финансова пирамида!!1

23

Анонимен

преди 1 месец

Ние пък си мислехме, че е заради засушаването и удължаването на сухите периоди в годината. Пък то било заради старите ВиК системи. Бързо да идва Бойчето и да ги модернизира евроатлантически, както построи евроатлантическата водна магистрала София-Перник :)))))))))))))))

22

Анонимен

преди 1 месец

Е точно така. А са стари вик системи, защото фашистчетата по места изобщо не са си помръднали пръста да ги поправят. Стоят си по общинските съвети и се явяват веднъж в месеца да вземат една заплата за 5-6 часа "работа".

21

Само питаме:

преди 1 месец

КОЛКО ЯЗОВИРА ПРОДОДОХТЕ ЗА РИБАРНИЦИ....ХАХАХАААА... НА ВАШИ ХОРА???!!

20

КАК Е ДРОГАРЧЕТА....

преди 1 месец

Държавната вода ЕВТИНА ЛИ Е...ИЛИ Е БЕЗ ПАРИ....ХАХАХАААА....???!!!

19

АМИ, ДА....

преди 1 месец

Я,ДА ВИДИМЕ КАК ОЧИТАТЕРАЗХОДИТЕ НА ПИТЕЙНАТА ВОДА!!!!.....ПОЛИВАТЕ ЛИ СИ ОЩЕ ДОМАТИТЕ И ЧУШКИТЕ С НЕЯ....ХАХАХАААА.....БЕЗ ДА ПЛАЩАТЕ???!!!

18

Шпек Салам Народен

преди 1 месец

Абе,шушляк,всеки язовир е празен заради" контролираните изпускания".Да не съм кьорав,колкото пъти отида за риба,толкова пъти виждам, как източват водоемите .

17

Ц-ИГАНИТЕ НЕ САМО

преди 1 месец

не плащат водата, но и нарочно не си спират чешмите 24 часа в денонощието текат > целта ? > ПО ТОЗИ НАЧИН ПОСТОЯННО ПОВИШАВАТ ЦЕНАТА НА ВОДАТА ЗА ГАУРИТЕ

16

КЕФ....

преди 1 месец

Сега вместо царевица и люцерна, ще жънете сухи пръчки и кака лашки.......и ще си ги возите с Майбасите!

15

Анонимен

преди 1 месец

Що така бе, нали частниците са добри стопани. Нали така учеше пазарната икономика.

14

ОКОЛО 3 % ОТ "Т

преди 1 месец

Е ЗАРАДИ АВАРИИ ПО ТРЪБИТЕ > 60 % са кражбите на вода

13

ГерболИННА

преди 1 месец

ИмалЕ сме синдикатЕ? Ти да видиш...