27

Ах тези лични облаги

преди 1 месец

Американският съд ясно доказа, че ДоналдТръмп е измамник и тър.гаш и не става за президент и го осъди, а всеки американски избирател, който ще участва в президентските избори само заради личните си облаги, не става за избирател...

26

Анонимен

преди 1 месец

Знаем ги много добре тия "проучвания" и у нас колко са достоверни. Също знаем и как през 2016г даваха 95% на Хилъри Клинтън да спечели. Всичко опира дотам, кой поръчва музиката. Първо на медиите да излъскат хубаво имиджа на Камала Харис, и после на социолозите да "убедят" всички че тя е човекът. В същото време няма нормален човек, който да вярва, че тази дълбоко непопулярна жена, без никакви постижения и заслуги, за няма и 1 месец ще засенчи суперзвездата Доналд Тръмп...?!

25

Анонимен

преди 1 месец

7, кой е казал че тези милиард включвания са били LIVE и са били в съюия момент? Това да обясня ПАК, са гледания на интервюто, и по време и след това. Май трябва да обясняваш на себе си.

24

Анонимен

преди 1 месец

До 12, разбира се че си в милиарда. Този милиард включва целия свят.

23

Анонимен

преди 1 месец

Запад няма -- има няколко центъра или ядра първо на колониална после на финансово- неоколониална експлоатация.

22

Анонимен

преди 1 месец

сащ -- неуспешен експеримент.

21

Анонимен

преди 1 месец

безгласни марионетки на американския фашизоиден режим на скритата олигархична държава.

20

Анонимен

преди 1 месец

безразлично ни е кой ще подпише капитулацията на сащ с Русия и Китай -- дали камила или тръмпуняк.

19

ГерболИННА

преди 1 месец

Попитахме 100 човека... :)Мили ми$$ирченца,изглежда забравяте че всеки може да провери с няколко клика в антикорупционната търсачка ГуглЯ и малко английски всяка една пропагандна статийка в платената радиоточка на Посолството - донос.бг :) Не се напъвайте толкова,ще снесете щраусово яйце :)

18

Аха! Ясно!

преди 1 месец

тапета на стената срещу мен има същите характеристики!

17

До 12

преди 1 месец

Да, то има всякакви кукувци, които гледат неща, които не ги засягат. Както ти каза, не си американски гражданин, нямаш право да гласуваш, никога не си бил Америка и няма и да бъдеш, но си гледал интервюто на живо. Такива сте 1 на 100 хиляди във всяка държава. Ами хаховци, гледа неща, от които нямат нужда. С две думи, нищоправци.

16

Кръчматъ

преди 1 месец

Повечето от привържениците на дем. партията и част от "колебаещите се" американци казват: "Не харесвам Камала, но ще гласувам за нея проти Тръмп..." . Всъщност, когото и да "изберат" Щатите са обречени, при Камала без Филтър ще е по-бързо... Щатите реално имаха шанс ако Тръмп беше избран за президент вместо Бай Дръннн...,но, вече е късно, дори и ако спечели изборите!

15

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха, видиш ли някой да се хили кат камилата, и бегай веднага бате, тая не я слуша главата.

14

Анонимен

преди 1 месец

ахахахаха, другатката Камала била честна! Ахахаха, американците удариха дъното!

13

Според кой?

преди 1 месец

Само медиите май мислят така!

12

Анонимен

преди 1 месец

До 9,Аз съм гледал интервюто, а съм в България, не съм американски гражданин и не мога да гласувам. Броиш ли ме в милиарда?

11

Анонимен

преди 1 месец

...Айде не беше 1 милиард когато Мъск го обяви, а беше кум 980 милиона. До днес със сигурност е надхвърлило милиард.

10

Анонимен

преди 1 месец

Интервюто с Мъск е пародия. Направо вицето си да беше поканил да го интервюира. А и глупостите на Мъск, че се опитвали да ги хакнат, направо щях да пусна сълза. Международни и популярни сайтове се атакуват нон-стоп, ама нон-стоп.

9

Анонимен

преди 1 месец

До 7 от 5, това е статистика на Х. Никой не го е измислил, нито е спуснато от републиканската партия. Знам че на либерастията не й харесва, но факта си е факт!

8

Анонимен

преди 1 месец

Толкова явна манипулация, че просто няма смисъл от коментар. За кои американци става дума.Няма по-продажно и по-подкупно от медиите.