183

Анонимен

преди 1 месец

Къде е ДАНС? Зад всички големи измами в България стои ДАНС.

182

Щирлиц

преди 1 месец

Сигурно са отишли при братя Галеви,с бездейното съдействие на родната полиция.

181

Шиши

преди 1 месец

Шиши се размърда, прокуратурата погна Доган през Гайтански, Хасан Азис ...следващия е почетния председател! Прасенцето си търси ножа!

180

.

преди 1 месец

Сашко, въпросителният знак в края на заглавието е излишен. Изречението е съобщително, не е въпрос.

179

невероятно

преди 1 месец

Прокуратурата наистина действа поръчково! Очевидно сега Пеевски я е задействал! А от същата банка ББР Пеевски също има стотици милиони необезпечение кредити с 20 годишен гратисен период! Нещо, което стана известно по времето на ковида, когато се правеше на щедър и раздаваше апаратури за болници! С чужда пита помен правеше! Да разследват и него, като са започнали!

178

Вълка е в Дубай

преди 1 месец

Вълка е в Дубай и е минал през Гърция. Мавродият си е в Гърция и се тресе - не е натрупал толкова крадени пари ,че да успее да се подсигури в Дубай. По два пъти на ден звъни на Боко и Боко се опитва да покрие Мавродият в Турция. Даже е натиснал мис Бикини да търси квартира на Мавродият в Турция.

177

аман

преди 1 месец

До Анонимен 177, Верно че го уволнява, ама си е ГЕРБав кадър. Като всички дето гърбят държавата. Ако баце се уволни(нали е вече пенционер) да му се радваш, ама гьон-сурат не се маха сам. Да ходи в банкаянските кръчи и да се хваля къф е голем и да плаща на пиещия там негов електорат.

176

Анонимен

преди 1 месец

И те ще са като черепа.

175

един

преди 1 месец

За тези китайско правосъдие. Един в тилът.

174

Анонимен

преди 1 месец

2019г Борисов уволнява Мавродиев от ББР след като разбира, че той е отпуснал заеми без достъчно обезпечение- тогава Мавродиев е получавал месечна заплата от 36 000лв.

173

Mopcku_

преди 1 месец

тия всичките описани неща единствено показват и доказват, че тези институции са инструменти в ръцете на власт имащите и са управлявани както намерят за добре. Под власт имащи имам предвид кръга на Буда- Боко-слънцето от Банкя, както и Дебелеевски, който започва да разчиства хората около Доган, с които е крал до вчера буквално. Факта, че са избягали е още едно доказателство до колко са се срастнали с държавата тези тумори-Буда и Дебелеевския

172

Алекс

преди 1 месец

Вълкът хванал в чуждата гора.

171

Анонимен

преди 1 месец

Как всички бандити напускат безпрепятствано, за какво хрантутим 300000 милиционери, прокурори съдии,чиновници и държавно- платена мафия?!?!?!

170

Симеон Велики

преди 1 месец

Какъв парадокс - боклукчия, *** селянин (но хитър) , военен политкомисар, мутра, борец, - все посредственици - те са вече милиардерите на България !!!!! Какво стана с обикновения човек ? Даааа, обикновения човек е голямата нула в България ! Дори две нули е !

169

Анонимен

преди 1 месец

Пълна подкрепа за бат Румен и бат Стоян! Долу лапите от честните и почтени хора, фундамента на обществото ни! Те са нашата пътеводна светлина и българският народ твърдо ги подкрепя!

168

Анонимен

преди 1 месец

Евалааа на двамата само така.....*** остават в тая боклукчива пародия на държава...всичко е мафия народе ***..

167

Стоян

преди 1 месец

е брат на Лърч от семейство Адамс, и на визия и на поведение го докарва

166

1

преди 1 месец

Абе вие сигурни ли сте, че Доган е жив. Цялата работа от Росенец намирисва на "Уикенда на Бърни".

165

Анонимен

преди 1 месец

"Румен Гайтански-Вълка и Стоян Мавродиев са напуснали страната?"...... Хей сега Баце ще каже, че не ги познава и никога не ги е виждал.

164

Анонимен

преди 1 месец

И кой ги пусНА?Ще стане ,... ала Черепа !После всичко му се връща , има пре-достатъчно КОПУМПИРАНИ В ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТОРИ ..