55

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Според официални документи от италианския поземлен регистър Стинг е продал имението си през юни 2024 г. Според публикации в медиите новият му собственик е италианската компания San Tommaso SRL, чиито собственици са украинският политик Зеленски и съпругата му Елена

54

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Браво на колегата инженер, много е важна идеологическата война.

53

бг пословицата

преди 1 месец

"Кажи истината и бягай!" я знаете нали?

52

Анонимен

преди 1 месец

Как няма да ги плаши като вече общо 1млрд. са гледали видеото в Х и в други социални платформи ?!

51

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се че ще ги плаши. Понеже прави нещата които трябва да се направят. Плашат се жендърталибаните от всичко което е добро за хората. Свободата на словото е добре за хората, но лошо за извергите по брюксел. Една плпатформа където може да се прочетат истински новини ги плаши също много, не им дава да спат вечер. Много по-изгодна им е платформа като фейсбук защото много лесно се манипулира. Онова което те сметнат за "правилно" и "истина", това е позволено да се публикува.

50

Анонимен

преди 1 месец

До АНАЛИЗ - глупост говориш, в тубата е бъкано с видеа от протестите всеки ден. Тва да не ти е Рашистан

49

тру стори

преди 1 месец

2008 раздадоха по 5 кредита даже на стриптизьорките от селата в САЩ и фалираха банковата система.Вместо затвори и фалити ,напечатаха хартийки и ограбиха фондовете на ЕС и Света. Сега продължават в съшия дух...Margin call филма е по действителен случай...

48

АНАЛИЗ

преди 1 месец

Да напомня една Новина , която се прокрадна за кратко .ЕС е наложил Цензура за Бунтовете в УК , породени след като мъж емигрант закла три деца в детска градина . Ютюб и Фейсбук цензурираха всичко , Илон Мъск и мрежата Х отказаха с мотив че хората трябва да са информирани . В България всички Медии имат забрана да показват новини от Протестите в УК .

47

Каскетя

преди 1 месец

Не плаши Европа а мее - ките кит_ки които временно управляват Европа! Болшинството европейци чакат с нетърпение Тръмп да влезе в Белия дом и да сложи край на жендърската глупост по света!

46

Анонимен

преди 1 месец

Mъck ygpя тoчнo в цeлтa. Бeз цeнзypa u мeguйнu мaнunyлaцuu, rлoбaлucтkaтa gukтaтypa oтgaвнa ga e зaryбuлa влacттa...

45

Анонимен

преди 1 месец

Мисирите отдавна трябваше да сте в затвора, всичките ако се гледа колко хора сте оклеветили.

44

Анонимен

преди 1 месец

Ялaй бaбa, ялa ялa...

43

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не разбрах от статията.Губи се логическата връзка между изреченията. Невъзможно е да се разкаже текста.

42

Анонимен

преди 1 месец

И двамата са аут. Рептила никога повече няма да бъде президент.

41

Анонимен

преди 1 месец

На управляващите света сега чак им светна, че технологичните промени ще създадат проблеми. Връщане назад няма. Технологиите ни дадоха много улеснения. Това което липсва са честни почтенни, отговорни, високо морални хора.

40

Анонимен

преди 1 месец

Стряскащо е да видиш как двамата - свръх богати и влиятелни се разбират по между си. Ти ще ме подкрепиш сега, аз после ще изхарча много пари за лунна програма, дето ще отиде при теб.

39

Доста стряскащо.

преди 1 месец

Те директно си го казаха, че ни смятат за едва не конкурент. Включително някой много неверни неща, като: "НАТО съществува за да пази Европа" - Пълна Лъжа! НАТО е създадено за да пази САЩ от Съветския Съюз и източния блок. Япония и Западна Европа е трябвало да бъдат буфери, на чиято територия да се водят военните действия. НАТО е създадено за да гарантира сигурността на САЩ. Всички военни алианси. Югославия, Ирак, Ирак2, Афганистан, Сирия, дори сега Украйна - всичкото е САЩ нарежда НАТО изпълнява

38

Анонимен

преди 1 месец

Четейки тази статия си припомних добрата стара цензура от байтошово време. И тогава громяха идеологическият враг чрез забрани и цензуриране на съдържание. Демек, който изказва мнение, което не се харесва на ЕС чиновничетата, бива незабавно разследван. Остава да върнат и концлагерите и ситуацията ще стане супер дупер муцанска.

37

Анонимен

преди 1 месец

До Европеец с главно Е! Госпожа Харис в дете на тежка бюрокрация, връзки, политически игри и измами, а не на работа и заслуги.

36

Анонимен

преди 1 месец

До 34 - И мене ме дразнят такива. Тея са като "ооо, вие не искате да ядете товаа ... а в Африка да знаетеее" - НЕ СЪМ В АФРИКА БЕ МЪРЛООО!