434

Въпросче

преди 1 месец

Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

433

Jj

преди 1 месец

Копейки как сте? Спите ли?

432

Анонимен

преди 1 месец

А в същото време Филип Киркоров по чорапогащник се клечи някъде в Москва.

431

Вече

преди 1 месец

Почвам да мисля , че Путин е западен агент , внедрен да съсипе Русия !

430

Анонимен

преди 1 месец

последните дни истерия по тази тема, а тпва бе една отчаяна ПиАр акция, която е теърде даже вероятно да завърши с фиаско...Подкрепленията на руснацуте дойдоха, мелят наред, но за украинците наистина ще остане "гордостта" от стрелбата в стил дивият запад и селфитата.Не е нужно да си от нечия страна за да намериш информация за реалната обстановка, а тя за ДРГ-тата е кошмарна и неприятна, а срама за Русия, че си позволи тази фриволност да разчита на славата си е неописуем и видно ще наказани

429

0999977777444

преди 1 месец

До 441 : ПУТИН Е НАЙ-ДОБРИЯ СВЕТОВЕН ЛИДЕР,КОЙТО Е С 60% ПОДДРЪЖКА В СВЕТА,И НАД 85% В РУСИЯ,СПОРЕД МНОГОБРОЙНИ !!! ПРОУЧВАНИЯ НА РАЗЛИЧНИ АГЕНЦИИ....ИНАЧЕ НЕАДЕКВАТНАТА ИНФОРМАЦИОННО ОЩЕТЕНА МАСА У НАС СЕ УВЕЛИЧАВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕС ЦЕНЗУРАТА.

428

Анонимен

преди 1 месец

Не зная за августовско проклятие, но знам какво е ставало през август 1943 г.

427

Анонимен

преди 1 месец

Рускофашистката хунта е в ступор. Путин пищи прав под голямата маса в бункера. Патриарх Гундяев се моли на вси Сатани горещо. Медведев унищожи две Финландии тази нощ,а Мара бръска лезгинка чорлава и на тежки опиати. Кадиров спря тиктока,дон. А Шойгу гледа като еленовъд без елени.Лукашенко бели картофи и гледа жално.

426

не може да бъде!

преди 1 месец

И аз считам че тази украинска инвазия е голямо унижение за Путин и неговия екип!Макар че ВСУ постигат локален успех и нищо още не е свършило,този успех разкрива сериозни пропуски на военното командване на руската армия!?Но този успех .колкото и да е голям има една много неприятна за Украйна страна -както е казано в статията сега lвсички руснаци,даже и критиците , ще се съгласят че Путин е бил прав! А това не вещае нищо добро за Украйна!?

425

Анонимен

преди 1 месец

Браво на путин, успешно затрива рускуя народ!

424

Анонимен

преди 1 месец

Вече няма никакви шансове мисленето на Зеленски да е нормално, дори ако е било нормално в началото. Това напрежение е непосилно за обикновен човек като Зеленски, макар че аз смятам, че той е доста посредствен интелект. Путин е обучен и работил в КГБ, но това не е станало с връзки. Пак не е случайно, че е избран от Елцин

423

Я па я..!

преди 1 месец

Путин зацапа свещите.

422

Анонимен

преди 1 месец

Какво падане на бащицата- ами Рашкистанците си го избраха с 99.9%, те одобриха двете области на Украйна и Крим да влязат в управлението на Рашистан- дори Кремъл им изфабрикува име- Новорусия, но след като не я признаха никъде се отказаха/надписът до скоро беше в Гугъл Мапс/- дали са виновни те всички- виновни са защото мълчат и траят- в тая лоша Европа живеят руските милионери и милиардери в дворци и имоти за милиони/от къде са тия милиони, а те Рашките благоденстват с пенсия 200лв/400лв мизерия

421

Имам приятели

преди 1 месец

Имам приятели руснаци, и мога да Ви кажа, че тяхното мнение за лицето Путин не е добро. Този човек затрива Русия и я лишава от всякакъв интегритет с останалите държави и просперитет. Доходите извън Москва и Петербург са като в Африка. Това не е нормално, имайки предвид ресурсите, с които разполаа Русия. По време на Студената войнта СССР беше втори след САЩ по БВП и в силните си години беше богата страна. Путин затрива Русия, този човек е вреден за обикновения руснак. Трябва да го махнат веднага!

420

да ама не

преди 1 месец

Ако Путин не беше такъв чугунен гестаповец да отказва помощта на шведи и пр.морячетата от подводницата Курс можха да бъдат спасени .но за него човешкия живот не струва нищо пред престижа на магучая.

419

Закривай окрайна!

преди 1 месец

Вън НАГЛИТЕ окраинци!

418

До До 480

преди 1 месец

Толкоз си чил история. Постоянно разни племена минават граници и плячкосват.

417

До Анонимен 492

преди 1 месец

Да. Войски ВСУ няма вече там. Бригадите ги разбирахе още понеделник. Има отделни партизани.

416

FMC

преди 1 месец

Гледам, пуснали сте нощния бот от Карлукуво, хаха. Ненормална работа.

415

FMC

преди 1 месец

Тая статия врачка ли ви помогна да я напишете? И не, не са 10000 човека, а към 20000.