160

Анонимен

преди 1 месец

Идеята дойде от размяната на заложници. Зеленски смръкнал кока и му дошла идеята: Еврика, Русия разменя заложници, ще разменим Белгородска област за Донбаска област.

159

Анонимен

преди 1 месец

Белгородска народна република.

158

Анонимен

преди 1 месец

Това нещо не ме впечатлява а ме дразни неимоверно и ме кара да се чувствам зле. Прилича ми на нахлуването на Хитлер през 1941 г. само че вече куцо и сакато се втурна напред в тази инвазия. И наистина не знаем каква е истината защото руските телевизии бяха спрени. Това нещо трябва да спре колкото се може по - бързо и е крайно време да оставят Русия на мира. Обвиниха я в хиляди смъртни грехове но реално кои са грешниците? Не знам .

157

Анонимен

преди 1 месец

Ситуацията в Белгородска област продължава да бъде крайно трудна и напрегната. --------- разбирай абадpискали сме се до ушите :)

156

Анонимен

преди 1 месец

Хохлите удължават агонията и мъките си.Всички ще бъдат смазани.

155

Бай Кор

преди 1 месец

Докараха, докараха ахматовци и от тихоокенаския флот. Ама нали не можем да гледаме руските телевизии ( свобода на словото! ), нямаме си на представа за случващото се. Съдейки по картата, голям "десант" е било ! 3000 обучени по натовски тертип укри с танквове и бтр-и + подкрепата на сателитите срещу 1500 граничари и 900 срочно служещи с калашници. Навътре 36км. срещу селски къщи. Май това е повече, за да се покаже къде отидоха последните два транша на дедо Байдън, отколкото смислена акция. Язък..

154

Анонимен

преди 1 месец

БОЙ ВРАГА ДА ТЕ УВАЖАВА. ПРИМЕРА НА ИЗРАЕЛ. ИЗРАВНЯВАЙ ВСИЧКО СЪС ЗЕМЯТА.

153

Сът

преди 1 месец

Украйнците се отказаха да отрежат пътя на руснаците при Крим. Направо ще го отрежат откъм Русия хахаха

152

Анонимен

преди 1 месец

Каза Главчев... .Ха хаа.Знаех си,че Главчев е велик.Разпорежда се в Белгородска област..Му ха хааа...

151

Анонимен

преди 1 месец

Змията, когато умира, най-много хапе.

150

до 152 Фитока

преди 1 месец

Кои части на руснаците очакваш да им дойдат? Те нямат такива, а докато не свикат нова могилизация няма и да има. Всичко де що може да се бие е пратено да завладява или вече е станало на тор. За моента разполгат с някакви граничари и 18-19 годишни наборници. Хитър ход на украинците.

149

Спокойно !

преди 1 месец

В ход е специална тридневна операция !

148

Ахааа

преди 1 месец

Да видят хубаво вашите какви ги вършите вие в Украйна !

147

до 146 Breaking news

преди 1 месец

В днес.ру такива новини не се съобщават, да не се треважат прекалено копейките ни. Няма страшно 3 дневаната СВО върви по план. В кремъл са крайно гъвкави и променят целите - от Берлин за 3 дни та до Масква не сдаьотса . Муахаххахаа

146

До 145

преди 1 месец

Ти ще плуваш украинска копейко направи към Одеса щом не си разбрал,че тук не ти е Урколадия и няма как някой да ти търпи селенията и простотията

145

До 146

преди 1 месец

Значи наглите украинци трябва да си ходят вече , Украйна побеждава и няма нужда да строят тук и да досаждат на всички

144

Breaking news

преди 1 месец

Другарченца, ударено е яко путинско овенно летище близо до Масква радная. Има попиляни самальоти и съветски хеликоптери. Резервоари с керосин горят на воля. Русия побеждава. :):):)

143

Анонимен

преди 1 месец

Това са ви ви доводите, промити копейки. Лични обиди и фалшива пропаданда. Плувай, ходи да гледаш по московската телевизия как отблъснали атаката още на 1вия ден и убили 1000 човека. хахахахахаа

142

До 127

преди 1 месец

Трябва да си болен украински мозък да си мислиш ,че в България има такива,и явно не познаваш нито България нито българи

141

До 141

преди 1 месец

На тая украинска психиатрия ограда няма ли още