490

тоти

преди 1 месец

МНого скоро Руснаците ще направят преврат и тоя двспот ще го пратят да изгние в затвора ,защото смъртта ще му е награда!!!

489

БГ сме с Украйна

преди 1 месец

всички които ръсеха пропагандата на Кремъл: Длъжни сме на мутрофанова, Путин и Кадиров за освобождението от турско и фашидтко робство да отиват на фронта да се издължат. ха ха ха ха ха

488

Анонимен

преди 1 месец

И толкова черни чувала.

487

Да ви еба майката

преди 1 месец

Пумяри Щом четете за войната вие не сте Българи

486

ЯМБОЛИЯ

преди 1 месец

Русия загуби преди 900 дни,когато започна.

485

Евро разпран

преди 1 месец

На Путин ако му трябваха толкова хора нямаше да има война

484

Копейка

преди 1 месец

Сега е моментът!Мутрофанова ,руските тролчета,диванните писачи на чело с Копейкин да тръгват!Да се борят за джуджето!

483

Юлиян

преди 1 месец

Коментарът ми е до 485

482

Юлиян до 486

преди 1 месец

Е,е,ти вече се самозабрави!Не мислиш ли,че така само се компрометираш?Като преувеличаваш и послъгваш,съблюдавай някаква мярка.Изнасяш такива числа,на които няма да повярват и най-големите наивници.Кой ще ти се върже?

481

цитат телеграм

преди 1 месец

Глупавите атентатори в Курска област укри самоубийци продължават да поддържат нивото на стандартите на НАТО и европейската интеграция. Този път хохолите обраха хранителния магазин Пятерочка в Суджа. И ще ви напомня, че по едно време тези дребни душички-нацистчета измислиха истории за откраднати тоалетни, асфалт и празни рафтове в руските магазини.

480

Смешник

преди 1 месец

Не е мислете Русия Там се натискат да се запишат доброволци за фронта докато в Украйна ги ловят насила по улиците

479

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 488 НАТО ни казва да купим СТРАЙКЪРИ... Нали си бил войник с БТР-60 Защо БА се отказа от колесните Бронемашини още през 60-те (освен БРДМ) защото над 50% от територията на България за Хълмове и Планини а колесните машини там изобщо не са в стихията си(така да се изразя). НАТО ти казва какво да Купуваш независимо от това трябва ли ти или не. Защо Ф-16 вместо Грипен?

478

Анонимен

преди 1 месец

До Боби 487 - с това ли ще въоръжите Българската армия ти и Копейкин? Верно си голям ***. На бас, че и да ти ги подадат няма да ги познаеш. Какво не бих дал да те видя да стреляш с Колиматор дърво неокастрено. Толко си обратното на умен, че кънтиш. И такова като теб има "мнение да напуснем НАТО"?!? Боже, пази България от Копейкин и копейкиновщината! Остани си да си фантазираш муxл6о!

477

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 484 Аз ще си взема един прицел с лазерен далекомер и балистичен изчислител и вариобектив(което вече не е не само новина но и новост) а за близък бой Колиматорен прицел. След това ще взема една РПК74 примерно. Тунинговане с Пикантини, нова двунога, заглушител, въпросната оптика и получавам какво? И картечница при необходимост и снайпер по принцип и с въпросния супер дупер прицел дори новак ще съм по-ефективен от обучен кашик...

476

Анонимен

преди 1 месец

Украинците избиват по 30 хил оpки на месец, не знам кво ше праим ако напръхналите рускини тръгнат насам да си търсят мъже!

475

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 482 - не баш. В бойните поделения се служеше. В Марица, в Симеоновград и Триъгълника - Грудово-Елхово-Звездец - се служеше без скатавка. В останалата армия - просто бичеха белот и скатаваха по "учения" докато "отбиеха" войниклъка. Това е минало и никога няма да се върне. Няма условия нито желание. И, може би пък - за добро. Дано само не потрябва!

474

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 481 Защо умнико в края на 60 години и САЩ и СССР минават на 5.65мм и 5.45мм патрони? Защото става ясно че 95% от хората не могат прицелно да стрелят(или им трябва един вагон с патрони) 200 изтрела 7.62мм са със същата маса като 300 изстрела от малкия калибър. Нищожния откат в сравнение с 7.62 подобрява групираността при автоматична стрелба. Недостатък много боеприпаси летят на където си щат но не в целта. Чак сега при АК-12 2020 година се завръща прицелната стрелба(с екстрички)

473

Анонимен

преди 1 месец

Единствения положителен ефект от наборната служба в БНА беше, че бившите абитуренти и мамини синчета поне малко възмажаваха.

472

Анонимен

преди 1 месец

До Боби - 479 или си инфантил, или - не знам. Не кофа - вагон ти трябва, за да стреляш добре с ПКМ. Да се срастнеш с него. Да го разглобяваш и обслужваш с вързани очи. От това замиси живота ти на бойното поле бе! И тоя на другаря ти! Какви глупости плещиш? Никаква утилизация не ти е причина. Аз съм служил в бойно поделение. Една карабина /примерно сега имам Sauer/ да простреляш и наладиш ти трябват стотици патрони! Ти въобще разбираш ли какви глупости пишеш?!

471

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 477 да може да се изучава в Училище. Но разбираш ли Когато започна моята служба аз бях изтръгнат от удобната ниша в която живеех - Компютри и Плуване. Докато служиш няма Големия брат, Няма ще кажа на Тати... Справяш се сам. Ако прекалиш с геройствата ти устройват "ТЪМНА" и наистина не знаеш кой ти е смазал фасона. Тоест ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ ТОТАЛНО МЕСТОТО НА ЖИВОТ И НАЧИНА НА ЖИВОТ И САМ ДА СЕ СПРАВИШ И ПОВЯРВАШ В СЕБЕ СИ- А това става само в Казармата или "Острова на стоте гривни"...