32

Анонимен

преди 1 месец

И ОТКОГА МИМИ ГЪРДЪТА СТАНА ВОЕНЕН ЕКСПЕРТ???!!!...

31

Ssss

преди 1 месец

На станцията всеки ден са работили двама украинци. В отделен офис пълен с фикуси, флаговете на Украйна и САЩ. Украински танк ги записва пропаднали. Транспортът на газ не е прекъсвал нито за секунда даже по време на сраженията. Лукашенко услужливо си издърпва войската от границата и развързва ръцете на Киев. И още и още факти! Това си е копие на историята как "Хамаз" прмазаха най-добре оборудваната граница в света където се следеше и скоковете на скакалците. Договорняк та вони.

30

Пфффф,

преди 1 месец

некъф измислен чагар коментира военни стратегии... Малкото ДъПъСъ било пълно с експерти! Откъде го изкопахте тоА неадекватник?!? По-добре Гъмзата да се беше изказал по темата,със сигурност щеше да е по-компетентен от това недоразумение.

29

Дядката

преди 1 месец

Глупости ! Поредна крачка към капитулацията на Украйна!Много *** ход от Зеления вожд и неговите спонсори!

28

Ха ха ха

преди 1 месец

Подготвено много добре, но завършва зле.

27

ароматния пръч

преди 1 месец

Сега остава да си кажат тежката дума ресурсите на двете страни и скоро ще стане ясно кой е с по-голям.

26

Анонимен

преди 1 месец

екстра, русия трябва да бъде заличена, така или иначе, руска държава не трябва да съществува

25

Пепката

преди 1 месец

Супер е подготвено. Отслабиха част от фронта за ПР акция и изпратиха на заколение една камара хора. Чудесна подготовка!

24

Юлиян

преди 1 месец

Грешите!Няма никакви уговорки,с и не виждам никаква логика и смисъл в такива.

23

Юлиян

преди 1 месец

Настъплението е подготвено наистина много добре,но няма да доведе до нищо."Тежестта"на Украйна при преговорите може да се увеличи САМО АКО УСПЕЯТ ДА ЗАДЪРЖАТ ДОТОГАВА ЗАЕТИТЕ РАЙОНИ.А това НЯМА да стане.Преговорите няма да започнат нито утре,нито след седмица или две,а възможностите на украинските части в Курска област са ограничени.Пряко сили могат да издържат максимум две седмици.Повече не.И то с цената на пълното им унищожение.А тогава всичко това става излишно.Цялата тази безумна авантюра.

22

Анонимен

преди 1 месец

Гърдев пропуска дребната подробност, че украинците не закачат станцията за газ към ЕС. Това настъпление мирише на договорняк между Путин и САЩ. Иначе трудно бихме си обяснили спазването на някои правила.

21

Анонимен

преди 1 месец

Допускам, че руският и украинският президенти са се договорили за тези действия и последващата ответна реакция. Украйна е фалирала и разорена държава, ако мине под руско управление, дали ще плати дори малка част от заемите и грантовете, които получи??? Май всички знаем отговора :)

20

Ахмак

преди 1 месец

От Киев за 3 дня на Курс за 2 дня.

19

Анонимен

преди 1 месец

Русия допусна интервенцията за да има основание да извърши действия спрямо военната концепция на руската федерация. Това ще рече, че има повод да пуска ядрени бомби над Украйна, за които тренира преди 5-6 месеца. Възможно е да се пусне тактическо оръжие над Чернигов или Суми, градове без никакво стратегическо значение за Украйна или Русия. Ще се цели пълна и безусловна капитулация на Украйна.

18

Смешник

преди 1 месец

Още един пишман евроатлантик се изказа неподготвен.Чудно от къде има информация че настъплението е подготвено добре след като това си е жива авантюра чийто край е предиэвестен

17

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски за разлика от дон Чалгаре е евреин, макар да е комик, при трудни ситуации мисли, за разлика от дон Чалгаре и световният евреиски комитет му помага, за разлика от дон Чалгаре, който освен на сценаристите на друг няма кой да му даде съвет.

16

Анонимен

преди 1 месец

Щото в Донбас са цъфнали и вързали, сега няма друга работа освен да се загърбят с настъпление в Курск. Е, как отстъпайки по целия фронт ще настъпваме някъде дето не е ясно как ще свършим? Никой не очакваше тая глупост. И затова тя се случи. Но това не я прави нещо различно от същата глупост.

15

Анонимен

преди 1 месец

Не разбрах, тоя наступ дали е страхотен успех поради изненадата или е изненадал с глупостта си? Да очаеваме ли тези украински бригади да стигнат до Москва или поне до още някое село по пътя за Курск? Или, по-вероятно, след пушека на изненадата, същите бригади да се окажат отрязани, обкръжени и унищожени?

14

Анонимен

преди 1 месец

Не е добре подготвено, защото е било замислено за изборите в САЩ, какво го е ускорило не е ясно, но вероятно е свързано с геноцида в Газа, сигурно Израел готвят да бомбят пак квартали в Газа и трябва да има отвличаща новина, за да си действат спокойно и да избиват цивилни. Не знам за изборите с какво ще се хвалят демократите, като изгърмяха рано патроните?

13

Да

преди 1 месец

Много хубаво не е на много хубаво....