54

Лагрестин

преди 1 месец

Ами то само с камъни,бетон,асфалт,метал,пясък,строежи и т.н. е нормално да е така.Трябва да има повече дървета,градинки,храсти,тревни площи,фонтани,чешми и т.н.Имам и един въпрос:защо всички улици не се мият по-често с цистерни с вода?Трябват маркучи,пръскачки и т.н.,за да има известно разхлаждане в тази продължителна жега и суша.

53

Ивелина

преди 1 месец

Кметът на Ст.Загора нещо не е наред-изрина всички здрави плочки и ги замени с нови, които, ако минавате поул.Иван Асен 2- бившата Н.Николов щевидите за какво иде реч.То бива усвояване на средства, но чак толкова...А колко дървета унищожиха- погледнете липите преди Военното Окръжие..

52

Анонимен

преди 1 месец

Вижте какво прави старозагорския кмет реже здрави дървета и после съди някакви вели клонки по улиците .И колкото реже сякаш му става по хубаво странен чешит .

51

Анонимен

преди 1 месец

Какво е това зеленина за българина питайте го и ще ви отговори не ме занимавай с глупости или режи дървото пречи ми да паркирам .Българина в огромната си част мрази природата и животните който всъщност също са живот но той г-н българин е склонен да реже да мачка да убива без да се замисли че убива самият себе си .Това е уникален прецедент достоен за учебниците .

50

Анонимен

преди 1 месец

В природата има съвършен баланс.Никой по веригата не може да съществува без останалите,това са растения,животни и хора, живеещи в симбиоза върху земната ***/почва/ с взаимна полза.При нарушаване на равновесието някои видове загиват.Особено податливи са растенията,загиват ли те,загиват животни и хора.Ето защо,за да има живот,растенията се нуждаят от СО2, NO3, и др,набавяни от отпадни продукти от животни и хора,а растенията отделят кислород и служат за храна.:))

49

Дядо поп

преди 1 месец

Дано вземат под внимание, че цялата тази работа сами си я правим. Изсичат се големи дървета за да се строят кооперации, а новите дървета са малки, декоративни, и не указват съществено влияние за подобряване на температурата

48

Анонимен

преди 1 месец

Ами засаждайте си дръвчета. Не лейте само бетон. Колкото повече дръвчета, толкова по-добре, ама то и горите изсякахте. Сега, като измрем хората и грийнпийс ще измерят 50 градуса или пък, като ни вземат данък. И защо ме блокирате беТровеститиДолни.

47

Анонимен

преди 1 месец

В цяла Бг се секат цели дървета в градовете и няма зеленина. Вървете в Североизтока да видите какво правят герберските кметове! Дърво не остана. Докато вървиш по улицата, може да получиш топлинен удар. Една сянка няма.

46

Анонимен

преди 1 месец

До Климент - Ти виждаш ли друг начин за очовечаване на градската среда в някои райони на София? Опропастиха точно южните райони, най-хубавите.

45

Климент

преди 1 месец

Грешка- до 36 е обръщението!

44

Климент

преди 1 месец

До 32.И как си го представяш това със събарянето на 1/3 от нагъчканите сгради???Та някой цял живот ще ги изплащат.Я стига се прави на диктатор!

43

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Грийнпийс вместо да се занимават с мерене на температура,да ходят да засаждат гори и да оказват натиск на правителството да опазва горите от алчната с...н!!!Ама и тези се продадоха за копейки...докато народа не вземе нещата в свои ръце,и не накаже алчните мафиоти,положението няма да се оправи и ще продължи да страдаме!!!

42

Анонимен

преди 1 месец

Аз измерих 50 градуса в работилницата в 3 следобед.

41

Анонимен

преди 1 месец

депутатите са измамници, хора които могат да крадат законно, работят срещу народа, и полицията дори ги пази, нямам думи

40

SS

преди 1 месец

Е и??? Не съм видял никой да протестира.Хората работят,някои припадат от жегите но какво от това?

39

SS

преди 1 месец

Гербът трябва да бъде не лъв а овца. По ще подхожда

38

Анонимен

преди 1 месец

Грийнпийс стана метеорологична агенция. И без това нищо друго не правят, а само усвояват едни пари.

37

До 39

преди 1 месец

Съществувала е порода южноевропейски лъв. Имало ги е доста чак да - век от н.е., но са били безмилостно изтребвани. Само в някои високопланински региони - включително и на Балканите, са оцелели чак до Х век.

36

Анонимен

преди 1 месец

Преди царско време Фердинандово, по Бг земите е имало лъвове, не случайно и гербът е с лъв, Левски също идва от лъвският му скок. Няма как бедни хора, водещи уседнал живот по селата да знаят че има лъв, ако не е бродил по земите български пък и на ГЕРБ да го изографисат. Не случайно и Бг валутара се нарича лев, идващо от лъв. Е климатът в Бг е бил топъл и прекрасен, без люти зими.

35

Анонимен

преди 1 месец

Мина тази.. а една диктатура само би докарала фо още една чистка и просешка тояга. Няма оправия.