10

Анонимен

преди 1 месец

Разследването ще покаже приятелите и съучастниците на Ружа Игнатова на наша територия в прането на пари, Манолчо.

9

Анонимен

преди 1 месец

Струва ми се,че я мярнах в бургас,преди месец да шофира тъмносиня кола,но пък може да има двойнички,аз също имах,като по-млад

8

Анонимен

преди 1 месец

Акулите от Йонийско море всичко знаят, но не могат да говорят. Не и желая лошо на жената, ама... Хората така говорят....

7

Анонимен

преди 1 месец

Тая cелcка kифлa не могат да я намерят ни цру, ни фсб... обаче мосад ще я намерят ;)

6

Анонимен

преди 1 месец

А юристът знае ли за нашият сънародник, който гние в гръцки затвор по молба на американски чиновник без никакви доказателства срещу него, защо ние да съдействаме на американските негодници и да им помагаме да тормозят наши граждани? Защото имат бази тук ли? Изобщо тези въпроси не са за малкото мозъче на случаен политик, който е бил завинтен да изпълнява нечии поръчки. Много е малък за подобни разсъждения, не му е дадено.

5

Анонимен

преди 1 месец

Защо да е закъсняло? "Юриста" би ли казал какво точно престъпление е направила Ружа в България? Какви доказателства са пратили САЩ на нашата прокуратура освен вестникарските изрезки? Надявам се, че "юристът" все пак знае, че обвинения се повдигат на база доказателства?

4

Дансаджия

преди 1 месец

И след 7 години нямаше да повдигнем обвинение, но трябва да хвърлим малко прах в очите на американците. Да се преструваме на евроатлантици. А Ружа и Таки са си от нашите.

3

Сарафов

преди 1 месец

По стандартите на Прокуратурата 7 години е добър срок за повдигане на обвинение, за да може докато мине процеса в съда, да е изтекла давността. А на 20-тата година, взимаме по 20 заплати за тежкия труд.

2

мак

преди 1 месец

Затова пък Иванчева я арестуваха и осъдиха скоропостижно. Голям удар по корупция, голяма работа.

1

Пффффф

преди 1 месец

Колко още ще ни занимават с тая представителка на..........100липиново?