7

Анонимен

преди 1 месец

'"Комуникационната кампания под наслов Ти ли ще ми кажеш?" - Искам, да видя кяк някой цайсат нещаснтик, део не е 5 полицяая или поне аз не съм сам, ще дойде и ще ми налага ...

6

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

За тези от фирмата " джи-ти-ай " е валидна поговорката : " Всичко Мара фтасала..." . В държавата на " селските тарикати " и " децата на социализма " каквото и да се изисква от най-обикновените хора, които са притиснати от алчността , кражбите и невротичните изяви на управляващите ни , администрацията , банките и работодателите се обезмисля . Това е природата и вследствие на еволюцията до вида Хомо сапиенс . Ние сме от вида Хомо сапиенс и затова можем да преценим какво се случва в тази държава.

5

среден пешо

преди 1 месец

какво е JTI?

4

Анонимен

преди 1 месец

Тези, които изхвърлят безразборно фасовете са хора с нисък интелект. Такива не можеш да ги убедиш в нищо. Даже след това ще го правят нарочно. А само фасовете ли са? Ако всичкия боклyk, който се изхвърля от колите, се върне от канавките на пътищата, ще ги затрупа.

3

Граф Промоций

преди 1 месец

" Безвредни " цигари няма или пък " по - малко " вредни. Не се лъжете. От едната страна стой ракът на гърлото, от другата рак на бял дроб. Отгоре инсулт, отдолу тромбоза.

2

Тодор Тодоров

преди 1 месец

Пушачите са най-безочливата напаст която съществува. Радвам се, че успях да откажа цигарите.

1

Анонимен

преди 1 месец

Конвенционалните цигари са смъртоносни. Във филтъра има вещества, които с катрана и със смолата предизвикват два пъти по бързо рак от ако пушиш свит тютюн или пури. Не пушете цигари, ще умрете до 70 години със сигурност.