49

Българинъ

преди 1 месец

На 6/10 беше навечерието на мирен договор Израел-С.Арабия. За да осуети мира, Иран нападна Израел. На 7-ми от Газа чрез Хамас и Ислямски Джихад, на 8-ми от Ливан и Сирия чрез Хизбалла, на 9-ти от Йемен чрез Хутите, на 10-ти от Ирак чрез иранските милиции. Оттогава Иран яде заслужен и непропорционален бой на седем фронта. Хамас и Ислямски Джихад са смачкани в сринатата Газа. Хутите не смеят да гъкнат след отговора на Израел. Хизбалла и Иран са следващите и те го знаят. А

48

Тъй

преди 1 месец

Няма как Ташунко Сапа и Петкан Дивака да накажат или уплашат Джон и сие....

47

Бог мрази антисемити

преди 1 месец

Иранският престъпен джихадистки режим с неговите многобройни терористични групи като ООП Хамас Джихад ИДИЛ Хизбола Хути и др неонацистки геноцидни престъпни срещу човечеството са виновни за всички ислямски сатанински зли престъпления срещу Божият свят народ и земя Израел и няма за какво да отмъщават на Израел който още не е въздал на терористичните им групи и само Бог е Спасител на Израел не измамните грабителски незаконни ООН про-терористични антисемитски сделки основани на ислямски лъжи

46

hitko

преди 1 месец

Абе хайде да почват и да се свършва с Иран и цялата мангасария,....аятоласи , маятоласи и всякаква друга гад...

45

да бе

преди 1 месец

До 1-3Всички крезове от САЩ трябва да бъдат наказани с директна бомбардировка и нущожени! Нали така? Справедл9иво ще е!

44

1-3

преди 1 месец

Противно е да гледаме тия психопати от Иран,които се заканват да унищожат Израел,заради един още по противен бандит,който открадна милиарди и е живял като Крез в Катар.Блудствал,пилял наляво надясно парите на спонсорите за своя сметка,момичета,млади мъже,вино,а колко убийства поръчани от него или собствено ръчно,на евреи,и много палестинци.Какъв е той за тях.Хубавата Елена???-та ще водят война за тоя.

43

аноним

преди 1 месец

Абе 26-ревеш та се късаш чак,че Палестина била люлка на християнството.Обясни тогава-кога в тая ивица,обърнаха резбата,че сега на всяка крачка джамия,по 5 пъти на ден се дупят на килимчето,удрят тия *** глави в земята,и крещят-аллах Акбар до небесата.Не се чува никъде някой да възхвалява нашия си-християнски Господ.И в името на техния,дето го-възхваляват-реват с нечовешки гласове,когато колят и убиват!Това ли е люлката на християнството???

42

аноним

преди 1 месец

До 35-как 243?По същата причина като теб те питам- ,,А ти вярваш ли на обявените от ,,здравно министерство"на Газа-командвано от Хамас,че бройките на убитите са 40000.*** нека посмали,защото излезе доклад на ООН,в който изрично се подчертава,че данните са многократно преувеличени!!!

41

Анонимен

преди 1 месец

До 40: Този със синджирчето със звезда го помня, но май не беше по тоя повод. Последно някъде май по форумите на Елтимир съм виждал снимка преди години, но той пресолява манджата с фантазии. Снимката поне е истинска де. Помня видеото.

40

1-3

преди 1 месец

Този брадат ,малък Насрала,в дрехи като на Мохамед,същински клонинг на Московския!И двамата показват,как неограничената власт,в ръцете на умствена ***,съсипва шанса за живот на човечеството!!!

39

аноним

преди 1 месец

Президентът на Иран се обажда на Байдън,и му казва:Джо,напусни офиса.Имах прекрасен сън.Видях Вашингтон-този красив град,и-на всяка сграда имаше плакати.----И какво пишеше на плакатите-пита Джо? Аллаху Акбар -отговори президентът.Байдън отговаря-Хасан,много се радвам,че се обади. Вярваш или не,но и аз сънувах сън снощи.Видях Техеран,беше още по-красив-от преди,а на всяка сграда големи плакати.Хасан пита какво пише на тях.Не знам,отговаря Байдън,не мога да чета на иврит!!!

38

Анонимен

преди 1 месец

Викаш палестинците били покзвали някакво момиче, а? Ти сигурен ли си, че тия дето са показвали момичето са палестинци? ;) Да не стане като едно време с онези български тираджии които изчезнаха в Близкия изток, а единият от "ислямските терористи" които се снимат с тях на видеото имаше еврейска звезда на синджирче на врата. Хахахаха.

37

аноним

преди 1 месец

На терористите не може да се вярва.Манипулациите и лъжите им са очевидни за мислещите хора.Жалко само,че тук те не са много,и затова е толкова много шум,защото тълпа овце следва лъжливият овчар.

36

Анонимен

преди 1 месец

Чакайте, Израел убива, отвлича и изнасилва палестинци вече повече от 70 години. Досега не казахте нито дума. Изведнъж Израел решиха да си спретнат изкуствен атентат за да имат повод да убиват палестинци в по-крупни мащаби и врякнахте като животни с пълно гърло против палестинците. Хахахах. Какви пpoсти хора има в тая клета държавичка....

35

1-3

преди 1 месец

Спомням си историята на Шани Лук-момичето,което главорезите от Газа бяха окървавили и показваха с ,,гордост"пред света на какво са ,,способни"Тя е била пасифистка,и не е искала да участва в армията.Затова се е възползвала от германското си гражданство и не участвала в ЦАХАЛ. Но имала неблагоразумието да отиде на събирането и да се весели.Беше обявена за мъртва,след като беше намерена част от черепа.Страх го обзема всеки,само да си представи какво са и причинили тези не човеци!!!

34

Кръчматъ

преди 1 месец

"Восток - дело токое!" - "Бялото Слънце на Пустинята". Та, на Иран не му дремеше за убийството на лидера на "Хамас" ако не беше осъществено в столицата му Техеран (иранците воюваха срещу "Хамас" в Сирия, "Хамас" воюваше на страната на ИД и беше подкрепян от Израел, а бойците на "Хамас" бяха лекувани в израелски болници). Израел уж не търси конфронтация с Иран, но нанася удари по иранското прокси Хизбула в Ливан и Сирия, и се опитва да въвлече във войната Щатите, ама те не искат! Те-така.. -)))

33

Анонимен

преди 1 месец

"как 243 заложници се озоваха в Газа" - Ти откъде знаеш колко са? Щото евреите толкова казват, нали? И ти им вярваш за всичко. Нормално, че те водят за носа. А изнасилванията с очите си ли ги видя? Ти там ли беше? А палестинците ако чуят, че някой е нападнал насилника им, то е най-нормалното нещо да се зарадват. Ти кво искаш? То евреите от 75 години отвличат и изнасилват, ти защо досега си мълчал за тях?

32

Анонимен

преди 1 месец

Веднага ти обяснявам. Газа е отвсякъде затворена с бетонна стена. Дори на сателитна снимка като видиш Газа, си личи всичко, веднага можеш да разпознаеш къде са границите на Газа. Всички КПП-та се контролират от Израел, дори и откъм Египет и няма как да се вкарат оръжия в Газа, без Израел и разузнаването на Израел да знае. Близо до "нападението" на 7 Октомври е имало части на израелската армия и са седяли и не са направили нищо. Чакали са. Така им е било наредено. Защото е нагласено.

31

аноним

преди 1 месец

До 21-който с ,,очите си видял"че нападението на 7.10е нагласено от самите евреи.Тогава би ли ми обяснил,дали парапланери те,дошли от Газа-са все израелски войници?И ако израелски изтребител уби Израел и,защо цяла Газа празнува дни и нощи?И как 243 заложници се озоваха в Газа?Доброволно ли отидоха и са се предали?И как израелски войници са заловени от Хамас?

30

Анонимен

преди 1 месец

"Аз за евреите не рава! Те си знаят, работата! Ама ти ***, защо ревеш за тия гнусняри!" - Ревеш, ревеш. Мили са ти терористите, защото защитаваш злото. То даже и от коментарите ти лъха на примитивноcт и агресия. Обиждаш палестинците без дори да знаеш защо. Просто очевидно произхождаш от лoшо семейство в което възпитанието е било нулево. И са те осакатили ментално.