54

Северджанъм

преди 1 месец

Единсвеният им варият е обединение с България,без албанците разбира се.Иначе не вървят на добре.

53

Анонимен

преди 1 месец

Не се отцепиха, защото искат цяла Северна Македония за планираната Велика Албания.

52

Анонимен

преди 1 месец

Макетата имат избор албанци или българи да бъдат. Освободихме албанците от османско владичество, така ни се отблагодаряват.

51

Един Българин

преди 1 месец

Сърби и гърци...та това са окупатори от 1200+ години насам (сърбите по-малко че нямат история).

50

Дедо

преди 1 месец

Джафкаме се като палета Сърби, гърци , българи, албанци и северно ала бала македонци, но не виждаме големия Вълк който ни наблюдава с насмешка и се облизва да ни изяде всичките Турция.

49

Анонимен

преди 1 месец

Аха,пропаганда!.Знсчи македонците имали история различна от българската и друг произход.Албанците които са с двойно гражданство нямат проблем да се афишират ,от Косово и Албания завладяха Охрид и изгониха почти " македонците" и куп други подмолни дейности,висока раждаемост и то по 7-8 деца и всичко било в името на единството ?Какви лъжи!

48

Хан Крум

преди 1 месец

Тоя чиффут се подигра с тези дебиллли макетата. Демек - не ви даваме на други , ние ще ви погълнем / асимилираме .. Като не искат да черкуват ръка, ще целуват албански гЪъъззове ..

47

Анонимен

преди 1 месец

Като са прос.ти макетата да ходят да си живят с албанците и скоро ще се кланят в джамиите по няколко пъти на ден. Най-лошото е,че са жив пример как българите са готови да забравят откъде са тръгнали заради чужди вляния. Точно както в момента ни работят американците и други господари и след 30-40 г вече ще сме само блед спомен на това което са оставили дедите ни като наследство

46

VladTepes

преди 1 месец

Дивият арнаутски башибозук ще погълне македонците.

45

Анонимен

преди 1 месец

Говорих с един албанец от Македония. Говорихме СВОБОДНО, аз - на български, той - на "македонски". Казва ми: - А бе кАква е тая държава - Македония? Ми тя е 2/3 българи и 1/3 албанци. Аре, българите да се отделят към България, албанците към Албания! Викам му: Българи, не българи, пишат се Македонци, значи нещат да са Българи. Две национални катастрофи ни стигат! Той ме гле-е-еда така и не вярва на учите си. Щеше му се да подкрепя неговите великоалбански мераци!

44

Анонимен

преди 1 месец

АЛБАНЦИТЕ ГО ТУРИХА НА БОЙКОВАТА ПОЛИТИКА

43

До Тенгри кан

преди 1 месец

както и албанците

42

Анонимен

преди 1 месец

Покрай тия пожари и на тях им трябва горица!

41

Анонимен

преди 1 месец

мили северомакета ударете челце в килимчето, за да не ви погълнат българите хахахахахаха, не че вие не сте българи, но по-добре да ви плашим с тях, докато ви подчиним, така и сърбите ви държаха под чехъл

40

Тенгри кан

преди 1 месец

Сърбите и гърците нямат работа в Македония!

39

Сбъркана история

преди 1 месец

Малкият Ахмедчо прави литературен анализ по БЕЛ на стихотворението Шипка- значи отгоре наште фъргат камънье и дърве, а отдолу наште щурмуват

38

България е велика!

преди 1 месец

Тези, които създадоха измислената македонска държава и език са Кремъл и Белград. На скопските сърбо-комунисти трябва още от сега да и бъде пределно ясно,че щом бъде сразена Крепостна рус в Украйна от Пентагона, веднага географската област Македония ще бъде върната на България, не от друг, а от Белия дом. Честито!

37

По същество

преди 1 месец

"А като се предпазите от поглъщане от сърбите, гърците и българите, ще ви погълнем ние, *** шиптърски арнаути."

36

Ами макетата да си

преди 1 месец

изберат кой ще ги поглъща. Ние поне сме им роднини, макар и да ни харесват. Имаше една мъдрост "Приятели си избираш, а роднините - не.". Точно такова е положението.

35

Анонимен

преди 1 месец

Шиптарите скоро ке ударят границата с Бугария.