426

Анонимен

преди 1 месец

Расия се разчекна грозно,зловещо! Буряти и чечени вият в полето.

425

Анонимен

преди 1 месец

Червените линии на Путин станаха жълтокафяви ,които периодично ги размазва

424

IT пенсионер

преди 1 месец

На запада още ли не му стана ясно че украинец = руснак?

423

рашка Феодалия

преди 1 месец

Накрая ще трябва и БЛАТУШКИТЕ да минат на евро за да се оправят ... Толкова територии и ресурси а миZеруват че и войни правят ама така е след като ги води Zлата орда... крепостните блатници много държави са асвабадили само своята НЕ и ще беднярстват

422

ру Блата

преди 1 месец

Я виж ти че можело и Украйна да прави асвабадителна апираця

421

Оня на дунава с пога

преди 1 месец

Айде бе Какво направихте бе?!?! мухлясаха ПУгачите докато ви чакаме!!! тръгваме си!

420

42

преди 1 месец

*** глави.Не ви ли стана ясно, че това е последният отчаян опит да се спре рускотп настъпление в Украйна. След няколко седмици като се избият натрапниците войната вече е на чриключване, а Байдън за последно ще си ближе раните. Самият Дън Сяопин каза преди години, че Русия е непревземаема.

419

Toni Ivanov

преди 1 месец

Ето,че украинците показаха,че са фашисти. През Втората световна война хитлеристите на западния фронт са нарушили законите на войната като са се преоблекли като англоамериканците и са направили за кратко объркване на западния фронт. Ето какво разказва един украинскиофицер:"Тереза ГероваАвтор: Тереза ГероваПубликувано20:24 / 14.08.2024Видяна57224В началото на боевете в Курската област подразделенията на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са напредвали толкова бързо, че руснаците са ги бъркали за свои. Това разказва пред кореспондент на вестник BILD 38-годишен офицер от укранската армия,

418

Осман Адемов

преди 1 месец

В кремля са се иZпонасрали от страх хахаха

417

Анонимен

преди 1 месец

Като не можеш да спреш ВСУ-спри Ютуб! Вова Пупкин

416

Ти да не си

преди 1 месец

До Анонимен 428 ...от "Говорит Масква"!

415

Анонимен

преди 1 месец

Расиа си го получи по пияната,фашистка морда!

414

Яница

преди 1 месец

Блатниците още не са разбрали какъв таралеж в гащите си вкараха :-))) !!!!

413

Путин

преди 1 месец

Укрите ме драха,фамилийката ми разковаха!

412

БайХ

преди 1 месец

Найстина защо си мислят драскачите че с поръчкови статии ще променят нещо,наистина хонорарете са ок за гладните ***,но по същество,като свърши всичко,ще теглиме чертата и ще видиме кой колко ще вземе територии,а иначе ...кервана си върви и евроантлантическите ПОМИАРИ СИ ЛАЯТ,а на мен ми през оная работа,нали се сещате

411

Казано е!

преди 1 месец

Не прави това, което ти не би искал другите да правят с теб! И така палачинката сега за живеещите в Курска област се обръща и местното население изпитва ужаса на войната, така както го изпитаха и Украинците. Войнат е е зло и не носи нищо добро.Само мъка, сълзи, опустошения.За това този военнопрестъпник Владимир Путин трябва да застане на подсъдимата скамейка в Хага!

410

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците са освободили още два населени пункта в Украйна и напредват към още три. На другия фронт бомбят с изтребители нахлулите в Курск и техниката им, хиляди доброволци се стичат да ликвидират натовците. Убити и пленени са много украинци, които е оплакват, че насилствено са мобилизирани и изпратени. Мнозина от тях са готови да воюват за Русия. С една дума, великите постижения на шута в Курск са само във фантазиите му.

409

Обективни истини

преди 1 месец

Зеленски трябва да бъде ликвидиран, за да настъпи спокойствие. Този народ се оказа много вироглав, нагъл, нахален с някакво странно чувство за превъзходство. До вчера никой не ги знаеше, днес научихме географията на 404. Няма нужда.

408

Анонимен

преди 1 месец

Ако руснаците не са се запитвали какво им е на Украинците при руското нахлуване много жалко. Сега разбират, но защо чак сега???

407

Анонимен

преди 1 месец

НПО-джингитайците и те не знаят на кво се радват и на кой свят са. Чекаме да им чуем оглушителното мълчание след приключване на всичко.