11

Докато неуки хора

преди 1 месец

дават съвети, втечнения газ ще бъде много по скъп от тръбния! Не е необходимо да си научен корифей за да го разберш! Ако задълбаем по термодинамика с кръгови процеси като втечняване и отново газообразуване на газа свързани с огромни енергийни разходи и транспорта на течния газ става ясно, че пропагирането на течен газ може само да се прави . . . научни олиго(л)френи! ЗАЩО ТРИЕТЕ? ДА НЕ БИ ДА НЕ Е ВЕРНО?

10

нн

преди 1 месец

Октомври, започва новия отоплителен сезон, а той е най-големия консуматор и каква ще е цената, естествено атлантическа, зад океанците пак ни изработиха, щем не щем ще плащаме.

9

Иван Анисий

преди 1 месец

Ще ще ще ще ще... Коя година бе,пр0дажници?

8

Факт

преди 1 месец

Нещастникът рапортува възторжено, сякаш това е Български терминал, от който България ще продава и транзитира.

7

А ЗАЩО БЕ НУЖЕН

преди 1 месец

ЗАРОБВАЩИЯ ДОГОВОР С БОТАШ ?!

6

Христо Христов

преди 1 месец

Браво! Сега си имаме Боташ за още 8 години и още един терминал за втечнен газ. А тръбната газ май е по-евтина и от двата.

5

Анонимен

преди 1 месец

До Зозо.......А Дундьо , от Банкя ---когИ ?

4

Зозо

преди 1 месец

Евро прокуратурата днес рови офиси по сделката на Рундю с Богаш, ама тук нито дума?!?

3

Анонимен

преди 1 месец

Знаете ли как може да ни изклатят, ако Тръмп спечели изборите? САЩ от много години имат свръх производство на газ, дето горят в кладенците. Ако има кошмар за капиталиста, дето сън не го лови, това е да гори пари. Точно това се случва от години в САЩ изгаряйки ценната газ от немай какво да я правят. От друга страна Путин също иска да продава газ, но неговата е по-евтина, щото идва по тръби, а тази на САЩ с кораби. Тръмп на 100% ще извърти сделка с Путин да продават скъпо и да си делнат пазара.

2

Анонимен

преди 1 месец

И тоя ли се на мърда , в схемата на газовата ДАЛАВЕРА , пренос , превоз и доставка ?

1

Анонимен

преди 1 месец

ЗА ВСЕ ПО-СКЪПА ГАЗ !!