110

Анонимен

преди 1 месец

Специални полицейски сили ,...... представете си тогава какви са неспециалните полицейски сили тези във всеко РПУ що за стока са.

109

Анонимен

преди 1 месец

СЛЕД МЕСЕЦ ДВА ВСИЧКИ ЩЕ ЗАБРАВЯТ И ОЩЕ ПО ДИМИТРОВДЕН ТОЗИ ЩЕ БЪДЕ НА ПО ВИСОК ПОСТ Я КМЕТ НЯКЪДЕ.

108

Бау

преди 1 месец

На мен пък баща ми беше старшина на гранична застава! Отделяше от артелната за мен колбаси, кашкавал и русенско варено, и още на 6 години имах бузи като Котоошу и тежах 46 кила! Ходех наряд с батковците, карах джипката и виетнамката, и знаех да правя глух монтаж на ЕСС /кльона/.

107

до 109

преди 1 месец

А не ви ли учеше баща ви да се храните от канчето на служебното куче? 125 на ГЗ - резил!

106

Бг граничар

преди 1 месец

Баща ми беше командир на застава и още от 6 годишен боравя с пистолет и автоматично оръжие ака АК-47. Мерките за безопасност ги знам от най-малък. Имах по-точно око от войниците му. Явно куката само го е учил как се стреля, без да му покаже как да обезопаси оръжието, как бе се насочва срещу хора и че в крайна сметка не е играчка

105

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До Казумащо явно протоколите за ТБ са писани сутринта в кафето, или няма такива изобщо. в единия от случаите МВР ше плаща като за златен медал.

104

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимена, мустак. викаш министъра е длъжен да води ТБ на некв дето го е била втресла командосията или е спестил от каса. кажи са и за компуктерните игри и наливай по още една че у хасково вече си бият жените

103

Анонимен

преди 1 месец

За такъв случай министъра подава оставка и то веднага, а не увомява.

102

Казума

преди 1 месец

Миналата статия детето беше на 6, в следващата на 8 ли ще бъде? Кажете също каква е била вината на уволнения. От тези театри дето уволняват който е най- близо за да изглежда, че усърдно работят по проблема е взело да ми писва.

101

Анонимен

преди 1 месец

И очаквате хората да имат респект към Полицията? Е няма как да стане

100

SS

преди 1 месец

Тука и друг път съм писал. Като чуя думата БГ експерт и професионалист и се хващам за Броунинга. А патенцето май е учил,пишлемето как са борави с оръжие.

99

SS

преди 1 месец

Осирането е голямо.

98

Анонимен

преди 1 месец

Ми полицай като сгафи нещо не го наказват а го пращат командировка в друг град където не го познават и плащат квартирата и той си живурка

97

Анонимен

преди 1 месец

Че за какво е остранен че полицаи незнаят къде се държи оръжие,има.много полицаи които не спазват даже никаква етика татуирани брадата с ланци и много гривни златни ,в коя държава е така даже в Албания няма такива фуклювци и тарикати ,и как вземат практиктическия изпит и теория ,всичко е една лъжа ))

96

Анонимен

преди 1 месец

а защо не и министъра - нещо много намирисва тая работа

95

Анонимен

преди 1 месец

подходящ момент за назначеване на сигурни кадри- ситурно ги е нямало на протеста

94

IQ 3.14

преди 1 месец

междувременно сутринта из некой из сутрешните блокове некв спец обясняваше на водещата с изражение като се едно си поръчва кафе от гимназистка пред завършване, че глока разбираш ли немал предпазител и за тва се било случило

93

Анонимен

преди 1 месец

Това ли ни са спациализираните полицейски сили? Представяме си тогава другите полицейски сили пък какви са.

92

Анонимен

преди 1 месец

А КАКВО СТАНА СЪС СИНЪТ НА БОЖАНКОВ НИЩОООООО НАД ЗАКОНА СА ШАРЛАТАНИТЕ И СИЕ

91

Анонимен

преди 1 месец

САМО БЕЗМОЗЪЧНО ЧЕНГЕ МОЖЕ ДА ЗАВЕДЕ 7 ГОДИШНО ДЕТЕ НА МЯСТО КЪДЕТО ИМА ДОСТЪП ДО ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ!!! ТАКОВА ЧУДО НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА!!!