73

Анонимен

преди 1 месец

Защо е толкова неграмотно написана тази статия? Редактори нямате ли? То е ясно, че 99% от аудиторията дори няма да разбере, че има проблем, но това е просто прекалено вече.

72

Словесна п00мия

преди 1 месец

Но пък 20 гривни са си 20 гривни!!!

71

ъъъъъъ

преди 1 месец

ама още ли има хора които помнят тая олимпиада ?!

70

спортсмен и кавалер!

преди 1 месец

Предлагам за следващата Олимпиада в Лос Анджелиз да скроим номер на жените и се позабавляваме! Значи вкарваме във всички женски спортове по трима яки мъже (е, по паспорт ще бъдат жени!). Те ще оберат всичките медали: злато, сребро, бронз. Жените ще останат с празни ръце. Хахаха! Ще има жално да гледат как мъжете грабят всички медали, дори и в женските категории. Не е ли забавно? Хахаха! Ще си тръгнат нацупени от Олимпиадата! Ще бъде много забавно!

69

Анонимен

преди 1 месец

То трансбоксьорите да им проверяват гащите. Или да им направят отделна категория. Всеки друг случай е за дисквалификация.

68

Анонимен

преди 1 месец

Не знам защо не попитахте, как така златните медали ги донесоха само мъже? До колкото си спомням на миналата лятна олимпиада ми си р ки те питаха много разпалено, защо златото е донесено само от жени?

67

до 64

преди 1 месец

Християнството е натрапено от Борис, след като избива 52 прабългарски фамилии !!!

66

Анонимен

преди 1 месец

Какви са тези глупости. А другите стрелци не могат ли да бъдат наемни килъри...

65

Анонимен

преди 1 месец

Заради протестите на хората организаторите съкратиха един час от закриването, сигурен съм, че изразяха най-сатанинските моменти. Сравнете колко е дълго откриването и колко е закриването

64

Анонимен

преди 1 месец

Церемонията беше антихристиянска, но българските медии нямат достатъчно кураж да го кажат

63

Анонимен

преди 1 месец

Не портал, а пирамида. Събраха всички континенти, направиха пирамида и го сложиха най-отгоре, победа

62

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам ви да погледнете интервю с Paramahamsa Vishwananda, в некст левъл соул подкаст. Не ви ли напомня златистия пътешественик. Нямам представа защо се е направил така, някакво по-специфично будисрко движение ли е. Накрая като че ли направиха портал.

61

Неразбиращ

преди 1 месец

Де билите, които плюят Олимпиадата не гледат спорт. Това са комплексирани, необразовани и русофилски комплексари с 1500 лв заплата. Тежко е да си на дъното при Максим Горки.

60

Развеселен

преди 1 месец

Другаре, видехте ли спектакъла с фехтовката в Гран Пале? :))) Такава красота на мястото няма в олимпийските спортове. То па украинските фехтовачки взеха че станаха за пръв път в историята олимпийски шампиони :)))

59

ТРАВЕРСИАДА

преди 1 месец

Не съм гледал и една секунда.

58

Трябва да сте съдени

преди 1 месец

Както знаем, там нямаше хора по залите, но тази година беше тотално различна. . . Затова трябва да бъдете съдени!

57

Развеселен

преди 1 месец

Другаре, видехте ли как Маршан спечели Златото в две дисциплини които досега никога не бяха печелени от един и същи плувец в една Олимпиада? :))) Отгоре на всичкото спечели общо 4 златни медала :)))

56

Ами...

преди 1 месец

Таз ненормална олимпиада ще се запомни с едно, мъж се състезаваше в женска дисциплина и спечели като жена! На тази олимпиада "блеснаха" трансбоксьорките, а на следващата....ами ще чакаме и ще видим още и по много от новото "нормално"!

55

Развеселен

преди 1 месец

Другаре, гледахте ли как Ремко напука шортите на всички и взе за пръв път в историята всички медали в Шосейното, завършвайки с култовия кадър под Айфеловата кула? :)))

54

Анонимен

преди 1 месец

До 51 Увитият в станиол беше принцът на демоните, повелител на мухите и цар на зловонието Велзевул. Бинтованите зомбита вероятно са жертвите на новия вирус, ако укрите успеят да възстановят американските лаборатории, които Русия разруши. Цялата пародия беше предупреждение, както на английската олимпиада показаха огромни корона вируси, сестри със спринцовки и редици болнични легла. Сатаниади, сър.