8

Питане

преди 1 месец

До кога някакъв си *** който се представя като Мирослав Блажев КАТИЛА от Севлиево ще драска в всички български сайтове? Безумие! Като е болен, ами да се лекува! Само простотия от него лъха. Да изчезва, поне от този сайт!

7

Зозо

преди 1 месец

Да беше работила 20г. в завод в Челябинск за 50 долара на месец. щеше да е с рак най-много.

6

Анонимен

преди 1 месец

Това е злостен фейк на про-евроатланчиеската медия. Няма как жената да е рускиня и да е работила в Гърция в някаква си фабрика 20 години. Точно толкова, колкото необятная е управлявана от великия карлик Вова. Та той направи Русия рай на земята, там мечтаят да живеят не само нашите копейки, но и някои световни величия (Стивън Сегал, Депардийо). Там заплатите са по 350-400$, бензинът уж е без пари, олигарси оправят нужда си в златни и кристални тоалетни чинии, а простолюдието - във външни нужници.

5

Директно

преди 1 месец

А нима тази матушка не е наясно, че представителя на московия, самият путин недоизчеластрен е навлязъл в чужди територии, неговата армия убива хора, бременни жени и възрастни хора, съсипва болници, културни институции, занимава се с мародерство и какво го търси тази рускиня в неприятелски Държави по Света? Ами да иде в Северна Корея, Еритрея, Венецуела, а може би и в Иран ..?

4

Анонимен

преди 1 месец

Къде си бе копейке, дето писа "колко евроатлантическо" и дето го пльосваш под всяка трагедия? Каква стана тя?

3

Зозо

преди 1 месец

Да си беше седяла в Матушката - рая :)))))))))))))))))))

2

АнонимеН

преди 1 месец

УМИШЛЕНИ ПОЖАРИ ! ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА РЕЖИМА В ТЕРОРУСКАТА!

1

Анонимен

преди 1 месец

рускиня от 20 години в гърция що не по пакистан, иран йемен братските държави.