78

Анонимен

преди 1 месец

Най- вероятно пенсионираните ще бътав най добрата възраст за пилотите от 40 д0 45 г.

77

Талибан

преди 1 месец

И кой луд ще си зареже немалката пенсия да ходи да мре за някой си?

76

Анонимен

преди 1 месец

Срам и Позор сте Хохли!!!-:( Ще ядете Хурката на края! Много " мускули" пред Русия и е за едно Голямо Нищо!!! Същото ще е и в Курск!! -:) Почакайте малко.Всичко Тепърва предстои!!!-:)))

75

Анонимен

преди 1 месец

Накрая пенсионирани ядрени ракети ще полетят над НАТО.

74

Велес

преди 1 месец

"Армията има само 20 обучени летци, а самолетите ще са около 100"- Бяхаааа....Бяха 20! Дадоха фира!

73

Анонимен

преди 1 месец

Пенсионирани, изповядани и опяти военни пилоти от НАТО ще се наемат от Украйна.

72

Анонимен

преди 1 месец

Това хвалба ли е, или издаване на военна тайна? Западни иддиоти.

71

Изпариха ли се вече?

преди 1 месец

Тия укро-пилоти преди да са полетели отлетяха! ХА ХА ХА!

70

Тц

преди 1 месец

Тц, нема ги, Китай ги наема всичките

69

Що стана бе?

преди 1 месец

Да не загубиха тия летци дето ги учиха назапад? :):)

68

Зленски

преди 1 месец

Дайте ни самолети. Дайте ни пилоти. Пращайте оръжия. Искаме милиарди. Давайта, давайте, давайте.... Колкото повече давате, ние повече искаме.

67

Анонимен

преди 1 месец

До 63. Живей си в ЕС а не в България.

66

а сега

преди 1 месец

Да не стане като германските танкове Леопард- никой украинец не иска да го кара, защото щом се появи на бойното поле, руснаците заеб...ват всичко останало и целят само него.То и за това самите укри си саботират техниката.И със американските хвърчила ще е така.Никой няма да иска да пилотира, защото ще е първи на мушката.А идеята с пенсионираните наемници е замазване на очите да дойдът хамериканците да видят що за стока са пилотите им в бой

65

Конфуции

преди 1 месец

Тия самолети отсега са набелязани от руските сателити, т.е. в момента, в който такъв самолет излети, той се превръща в цел на всяка зенитна установка или летящ прихващач в близост. Пилотите са обречени, затова и търсят пенсионирани летци, хора, на които не им се живее вече или с финансови проблеми.

64

Fake?

преди 1 месец

Другари, как ви звучи следното самопризнание: "Украинските сили контролират 28 населени места в Курска област в Русия, съобщи губернаторът на региона Алексей Смирнов по време на пресконференция с президента Владимир Путин, предаде руското издание rbc.ru." Или руснаците са започнали да праскат фейкове?

63

Анонимен

преди 1 месец

Русожопий тОвари, защо е настъпила евакуация в Белгородска област? Ръководителят на областната администрация Гладков съобщи, че около 11 000 души в областта вече са евакуирани. Странно! Явно Русия побеждава. Смях отвсякъде.

62

Мижитурка

преди 1 месец

До АнонименНе скъпи, или скъпичка! Нямяме намерение да отиваме никъде, оставаме си по родните места, което е центъра на София. Но щом изселването ти е първата мисъл, явно това е от простия ти ген, то тогава можеш да се придвижиш към твоето място, някой зайчарник.

61

Лудото Ленче

преди 1 месец

Надрусания Зеля пак с " невероятни идеи" ....*** !!! Тоя как си представя пенсиониран пилот на F16 да ходи за пушечно месо в Украйна ?!?? Тези пенсионери са добре обезпечени финансово,в отлично здраве ,с много ум в главите и се радват на живота и на парите си .....трябва да е изперкал за да ходи да бие за клоуна наркоман ....

60

Анонимен

преди 1 месец

До 37. Да пенсионери 30-35 годишни със семейства и деца които трябва да гледат.

59

Анонимен

преди 1 месец

"хайде всички които мразите Русия и харесвате окрайна, бегом на фронта.. клоуна има отчаяна нужда от вас... и да знаете, че ако окрайна падне, вие ще сте виновни ако не отидете.." - Аз харесвам ЕС и живея в ЕС. Ти като харесваш Русия защо не си на фронта и изобщо какво правиш в ЕС? Отивай да живееш в Русия. Все пак си с руско, а не с българско самосъзнание, така че марш към любимата ти държава.